Да живеят цветовете! Вдъхновяващи тийн стаи

Публикувано на 09/06/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 08/06/2017 | Видяно 7 216 пъти

Всяка стая в дома има собствено предназначение и носи своя енергия. Тийнейджърската не остава по-назад. Тя е изключително важна и трябва да бъде превърната в очарователна за младия човек, да е отражение на уникалната личност на нейния обитател. Тя е мястото, на което всеки юноша трябва да се чувства удобно, защитено и вдъхновяващо. Пространството следва да е комфортно за учене и приятно за разпускане. Днес ви предлагаме няколко невероятни примера за подобни стаи. Те са декорирани със стил и създават красива атмосфера, която тийтнейджърите ще се радват да покажат на приятелите си. Сигурни сме, че тези предложения несъмнено ще ви дадат идеи за безброй промени и във вашия дом, затова не ги пропускайте. Вие заявете своя проект, като се доверите на квалифицираните специалисти, регистрирани в MaistorPlus за всяка една предприета ремонтна дейност в жилището.


Индустриална красота в зелено

Помещението е нестандартно и изключително. Впечатление правят отделните елементи, които придават индивидуалност. Ако искате да превърнете стаята в мечтано място, декорирайте го със стил и внимание към детайла. Нека основната ви тематика бъде страстта на тийнейджъра към спорт, музика или изобразително изкуство. За по-неутрален и свеж цвят заложете на зеленото в съчетание със сиво и черно, тъй като комбинацията внася много уют и засилва връзката с природата. В този случай няма нужда да се спирате на конкретен стил. Много по-добре би било да включите ключовите елементи, като любим цвят, предпочитани материали, удобни мебели и най-важното - правилното хоби. Комбинирайте ги и получете собствен дизайн.


Фигури и форми в синьо

Следващата стая има изчистени форми и семпли детайли, които стоят в основата на уюта и комфорта. Търсените усещания се придават със сините нюанси и липсата на творчески хаос. Това говори за балансираност и усет към естетическата красота. Меката удобна мебел само допълва атмосферата. Заложено е на класическото съчетание между черно и бяло. Акцентирано е върху удобството при учене с обособяването на бюро и секция за книги. Артистичните детайли са ярки и впечатляваща. Едно такова помещение ще е истинска крепост и бързо ще се превърне в любимото помещение на всеки един тийнейджър. Трябва само да не забравяте да го оставите да изрази себе си чрез стаята. Това ще му даде възможност да обособи личното си пространство и да усеща сигурност и спокойствие.


Вдъхновяващо и артистично пространство

Искате простор, спокойствие и удобство? И трите са събрани в показаната стая. Тук са обособени три помещения, благодарение на преградни стени. Те са полуотворени и имат за цел само да отделят, но не и да затворят пространството. Въпреки че централната стая изглежда доста тъмна, прозорците присъстват внушително в цялостната картина. Мястото за отмора и релакс е снабдено и с хамак, който е подходящ за късните следобеди, когато трябва да се учи. Творческото място е отделено на бюрото, заедно с рафтовете и функционалната дървена дъска. Тази арт обстановка и комфортна атмосфера е идеална за творческите личности. Тя може да стимулира креативността и да вдъхновява. Очарованието е скрито в детайлите, коренно различните пространства и интересното оформление.


Да живеят цветовете!

Шарена, пъстра и цветна! Тази невероятна стая е събрала цялата свежест в едно помещение. Избягано е от тъмните нюанси и познатите форми. Заложено е на дървото и бялото в интериора. Красивите форми са от естествен материал и намират място по стената. Това е необичайна, но хитра идея, която би могла да придаде функционалност като разчупи визията и има собствено предназначение. Комбинацията между цветове впечатлява и въпреки тях стилът напомня на минимализма. За това говорят изчистените детайли и липсата на претрупаност от към мебелировка. Тази стая е подходяща както за момичета, така и за момчета. Гамата от нюанси лесно може да се смени и да се пригоди според индивидуалните желания. Не забравяйте, че истинският комфорт идва от спокойствието и личната удовлетновореност. Впечатление правят буквите на стената над леглото. Те придават завършен вид и бележат индивидуалната визия. Ако решите да използвате това предложение във вашия дом, използвайте букви, които могат да се местя и променят. Това ще даде занимание на детето, ще експериментира с интересни комбинации и ще се радва на разнообразието.


Превърнете стаята в прекрасна и ползотворна зона

Следващото помещение ни пренася в друга вселена. Ако досега влизахме и излизахме в светли, тъмни, артистични и минималистични стаи, то тази несъмнено обединява всичко. Леглото е с интересна форма и е позиционирано диагонално на вратата, която пък е скрита зад голямо огледало. Хитрата идея за възможността за рисуването върху крилата на гардероба впечатлява. Семплата цветова гама на стените контрастира с геометричния и шарен килим, което създава усещане за баланс и вдъхновение. Ако искате да превърнете тийн стаята в невероятна и очарователна, заложете на дизайнерите, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и и ще получите оферти с различни цени само в рамките на 24 ч.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта