Забавен тест-избери стая и виж себе си!

Публикувано на 11/06/2014 от Адриана | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 4 261 пъти

Според психолозите много често предпочитаните помещенията в дома ни са отражение на нашата психика или на начина, по който се чувстваме. Предлагаме ви един бърз тест, с който да проверим дали наистина е така. Разгледайте всяко помещение от снимката и отделните предмети в него. След като си изберете стая, която най-много ви харесва, вижте и резултатите по-долу!

Вижте още: 13 забавни кухненски изобретения

РЕЗУЛТАТИ

Стая 1

Ти си избра покрива. Обичаш да гледаш на нещата отвисоко, стремиш се да си обективен и справедлив към останалите. Свободният дух е твоята характерна черта. Не ти харесва да стоиш затворен, обичаш движението и пътуването. Басейнът е знак, че за теб забавленията и приятното прекарване са по-важни от кариерата. Рядко се спираш на едно място. Саксията и растението показват, че обичаш природата и екзотиката. А детските играчки в басейна са символ на детето в теб, което отказва да порасне.

Стая 2

Избрал си детската стая. Имаш нужда от спокойствие и почивка, но не обичаш да си сам. Празното детско креватче показва, че ти липсва любов или не получаваш достатъчно. Често размишляваш върху нещата от живота, но не се решаваш лесно на големи промени. Картината на стената е знак, че понякога се връщаш в миналото и дори се обвиняваш за предишните ти постъпки. Опитвай се да гледаш напред! Часовникът в твоята стая показва, че си точен и уважаван човек. Близките ти знаят, че на теб може да се разчита.

Стая 3

Твоята стая е банята! Обичаш да си свеж, спретнат и добре изглеждащ. Често се опитваш да останеш насаме със себе си. Това ти помага да се освободиш от страховете ти за бъдещето и да бъдеш по-уверен. Любовта ти е чиста точно като външния ти вид. Обичаш силно и се отдаваш до край на другия, без да търсиш изгода. Не си падаш по авантюри и краткотрайни връзки, макар понякога да създаваш друго впечатление. Противоречива личност си. Имаш нужда от промяна и освежаване.

Стая 4

Ти си избра спалнята и уюта. За теб семейството и домът са на първо място. Чувстваш се стабилен и удовлетворен с това, което имаш. Обичаш да се грижиш за другите и да им помагаш. Държиш на честността и ценностите си. Проявяваш мъдрост и не се ядосваш за дребни работи. Ако разбереш, че си бил излъган, подминаваш неискрените хора и не поглеждаш повече назад. Имаш нужда от подкрепа и малко повече увереност, за да постигнеш онова, които винаги си искал.

Вижте още: 10-те най-важни елемента в банята

Стая 5

Твоята стая е най-просторна и с най-много предмети. Навярно ти си широкоскроен човек с богата душевност. Настанил си се удобно на креслото пред камината и за момента не искаш да правиш големи промени. Димящата цигара подсказва, обаче, че имаш проблем, който не трябва да отлагаш. Ти си силен човек, от когото зависят много решения. Държиш на близките си хора и макар да не ти личи, обичаш да получаваш внимание и нежност.

Стая 6

Най-добре се чувстваш в кухнята. Ти си човек, който обича разнообразието и промените. Трудно се спираш на едно място, деен и грижовен си. Има нещо, което те тормози и за което трябва сам да намериш решение. Не очаквай това от другите. Нещо се готви на котлона ти - поеми инициативата и се погрижи да стане така, както го искаш. В любовта си имал разочарования, но продължаваш да се хвърляш, сякаш ти е за пръв път. Внимавай и не повтаряй стари грешки!

Стая 7

Докато стоиш в килера, няма да се случат онези хубави неща, за които си мечтаеш. Навярно наскоро си имал тежък период или объркване. Време е да се изкачиш по стълбата нагоре. Няма правилен и грешен избор - има Твоя избор. Бъди по-уверен и остави суетата настрана. Обичаш животът ти да е подреден, поставяш си цели  и приоритети и не се впускаш в безразборни начинания. Това ще ти донесе много успехи в кариерата. Държиш на чистотата - това важи и за любовния ти живот.

Ако искате да подобрите начина, по който изглежда любимото ви помещение у дома, не се колебайте да потърсите подходящ изпълнител за вашия ремонт или интериорен проект в MaistorPlus.Направете заявка и сравнете оферти от няколко фирми и майстори едновременно. Безплатно е! :)

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта