Незабравими мигове сред природата с фантастични принадлежности за къмпинг!

Публикувано на 26/08/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/07/2016 | Видяно 7 118 пъти

Лято е - време е за къмпинг! Имаме щастието да живеем в страна, богата на красива и разнообразна природа, а през лятото - планината е най-прекрасното място, на което можем да прекарваме времето си. Далеч от градската шумотевица, мръсотия и хаос, близо до величествените дървета и поляни, някъде там, нависоко, където можем да намерим прохлада и спокойствие.

Със следващите принадлежности за къмпинг, с които ще ви запознаем, ще имате възможност да прекарате незабравими, и най-вече, комфортни мигове сред природата. Сами изберете най-подходящите за вас и се впуснете в едно щастливо приключение! А ако у дома си имате собствена градина, в която обичате да прекарвате летните дни, свържете се с професионалисти, които ще ви помогнат да я превърнете в най-приятното кътче във вашия дом!


Семейна водоустойчива палатка

Искате ли да се насладите на няколко забавни дни в планината, заедно с цялото семейство? Четири-местната палатка Pavillo Rock Mount ще ви осигури сянка и прохлада в топлите дни, а при неблагоприятни условия на времето, ще разполагате с място, което ще ви пази от вятър и дъжд. Устойчива е на пожар и разполага с плътни врати и прозорци, които не пропускат насекоми. Зарадвайте себе си, любимия човек и децата си с една авантюристична ваканция, без да се лишавате от комфорт и сигурност.

Виж още: С грижа за природата: Уникална хижа в селски стил


Комплект за къмпинг

Каква е представата ви за романтичен уикенд? Нека ви дадем една необичайна идея! Разходка в гората, вечерен пикник край огъня и нощувка на място, на което ще чувате само щурците и вятъра в разлистените корони на дърветата.

Тази двуместна, водоустойчива палатка е налична в комплект с 2 спални чувала, 2 подложки и чанта за пренос и съхранение. Всичко, което ви е необходимо за весели дни и спокойни вечери.


Палатка с подвижни покриви

Просторната 4-местна палатка Pavillo Traverse, на свой ред е изградена от специална материя, която издържа при пожар и не пропуска вода. Освен това предлага страхотната опция - подвижни покриви, а какво по-подходящо от това за летните месеци? Насладете се и на удобството да разполагате с 2 странични входа, които, заедно с прозорците, при затворено положение ви предпазват от насекоми.


Спален чувал за спокоен сън

Ако сте на къмпинг в планината, със сигурност трябва да предвидите променливия характер на времето там. Обикновено, нощем температурите значително падат, а е важно да сме защитени по време на сън. Оборудвайте избраната палатка със спални чували, подходящи дори при температури от 12 C до 16 C.

Виж още: Постройте къщата си около дърво


Компактна раница за жени и мъже

Една разходка сред природата е винаги по-забавна, когато стартира с приятен поход, докато достигнете на избраното място за настаняване. Това със сигурност включва носене на багаж на ръце, което не е приятно и удобно. Осигурете си комфорт с раницата Pavillo Big Canyon. Разполага с обем 30 литра, не е прекалено голяма или тежка, което я прави подходяща за възможностите на всеки. Има си специален джоб за лаптоп, дъждобран и подсигурителни колани за кръста.

Ако все пак предпочитате да се наслаждавате на природата от градината ви у дома, свържете се с професионалисти по ландшафтен дизайн или озеленяване, които ще ви помогнат да я превърнете във вашето райско кътче! Заявете проект в MaistorPlus - напълно безплатно е. В рамките на 24 часа ще получите оферти от най-добрите специалисти. Ще разгледате техните профили и потребителски оценки, което ще ви даде възможност да вземете най-доброто решение!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта