Уникални басейни от различни кътчета на света

Публикувано на 08/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 5 220 пъти

За басейните на открито гледката може би е най-ценното нещо, което ги отличава от другите. За целта те трябва да са разположени на високо място, откъдето да се разкрие прекрасна природна картина. То може да бъде някъде при осамотена териттория на висока надморска височина, където в допълнение получаваме чист въздух. Покривите на небостъргачи също са добра алтернатива. 

Виж още: Дизайнерски столове с уникални форми


Уникални басейни от различни кътчета на света

Лятото наближава и желанието ни за плаж, почивка и приятни преживявания се засилва все повече. Басейните, за разлика от естествените водоеми, предлагат повече удобства. Мокри барове, музика и атракциони привличат все повече посетители. MaistorPlus ви предлага да разгледате едни от най-уникалните басейни по света. А ако и вие искате да се сдобиете с басейн или друго интересно съоръжение в двора, не се колебайте да потърсите опитни професионалисти още днес.


Екзотични и луксозни басейни

Луксът и екзотиката привличат доста туристи, а притежатели на такива басейни обикновено са или много заможни хора, или луксозни СПА хотели.

 

 


Басейни с нестандартни форми

Басейните с нестандартни форми са доста популярни и подхождат на хора с артистична натура. А техните желания са доста причудливи-водни съоръжения с формата на музикални инструменти, фигури на анимационни герои или други интересни идеи.


Басейни сред природата

Дълбоко в джунглата на изтока или в американската пустиня, винаги има място за един басейн. Той се превръща в своеобразен оазис, където да си вземем глътка прохлада. Зарежда ни с позитивни емоции и вдъхновение, които после да си отнесем обратно в цивилизацията, вече много по-усмихнати и оптимистично настроени за предстоящите предизвикателства.

Виж още: 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете


Басейни на брега на морето

Такива басейни обикновено са огромни, пълни с морска вода, разположени на самия бряг на морето. Те имат естествена плажна ивица и много пространство за шезлонги. До тях непосредствено се разполагат хотели с любопитни туристи, а океанът е съвсем близо, допълвайки великолепната гледка. Този тип басейни предлагат редица атракции като водни барове, изкуствени вълни, водни пързалки и др.

Вдъхновиха ли ви тези басейни да обновите двора или къщата си? Ако отговорът е да, не се колебайте да потърсите опитни професионалисти още днес. Можете да разгледате разнообразни оферти и да заявите индивидуален проект лесно и безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта