Дизайнерски столове с уникални форми

Публикувано на 06/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 17/09/2016 | Видяно 5 525 пъти

Уникалният стол е изработен от дизайнера Али Алави и формата му наподобява тази на спящ лебед. Направен е от хром, който отразява по много интересен начин цветовете на интериора.

Източник

Със сигурност не е подходящ за всяко помещение, но би превърнал една съвременна и модерна всекидневна в невероятно произведение на изкуството.

Виж още: Съвети за оформяне на практично и естетично антре


Практичност и модерен дизайн

Този стол, създаден от дизайнера Мартин Саарс, съчетава в себе си комфорта на класическите мебели от 60-те и 70-те години на миналия век и оригиналността и многофункциалността на съвременните решения в интериора. Той е нещо средно между шезлонг и фотьойл. Може да се използва както в затворени помещения, така и на открито.

Източник

Интересният стол е снабден с големи дървени колела и практична дръжка, вдъхновени от ръчната количка, които позволяват много лесно и бързо да се премества от едно място на друго. Едновременно с това е изключително комфортен и осигурява пълен релакс. С него настина можете да седнете, където искате!

Виж още: 12 идеи за трапезария в съвременния дом


Дизайнерски столове с уникални форми

В днешно време мебелите все повече се отдалечават от класическия си вид и придобиват причудливи форми. Дизайнерите се грижат за тази еволюция като предлагат нестандартни и в същото време идейни и практични решения. Представяме ви няколко впечатляващи стола, които ще привлекат вашето внимание със своя интересен стил. А искате ли и вие да притежавате уникални вещи? Свържете се с опитни професионалисти в изработката на мебели по поръчка още сега!


Стол с два крака

Заседналият начин на живот е най-разпространената болест в съвременното общество. Но предприемчивият дизайнер Беноа Малта създава уникален стол, който се бори с този проблем.

Източник

За да можеш да седиш на това интересно творение, трябва да заемеш специална поза, която натоварва различни мускули групи. Освен това то винаги те държи изправен и предотвратява проблеми с врата и кръста. Според дизайнера поносимият дискомфорт има полезно влияние и подобни мебели ще се правят все по-често в бъдеще. Целта на неговия проект е не само да насърчи физическата активност, но и да накара хората да опознаят повече собствените си тела.


Изящни форми

Уникалният стол е създаден от дизайнера Вито Селма и е вдъхновен от красивите женски форми. Тази мебел изразява необходимостта от физически и емоционален комфорт. Тънките крака от неръждаема стомана носят усещане за елегантност и лекота, а линиите им продължават нагоре, за да оформят звездовидната рамка. Нейният интересен стил прави това творение изключителна част от обзавеждането.

Източник

Креативният стол е създаден специално в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата. Той е символ на оптимизма и вярата в доброто.

Какво мислите за тези невероятни столове? Вдъхновиха ли ви с уникалните си форми? Ако желаете да освежите дома си по интересен начин, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти в изработката на мебели по поръчка. Можете да сравните оферти и коментари от клиенти, използвали услугата. Направете заявка за мебелен проект още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
59 извършени проекта
Ремонти
ВиК Услуги, София
177 извършени проекта