Съвети за оформяне на практично и естетично антре

Публикувано на 14/03/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 8 014 пъти

Оставено празно, без подходящи мебели, антрето ще изглежда в пълен безпорядък. Дори и една обикновена пейка, метални закачалки и две рафтчета ще допринасят за спретнат и подреден вид.


Възможности за съхранение

Какво можем да съхраняваме в антрето? Обемистите вещи биха го претрупали и ще доведат до бъркотия. Използването на килер или перално помещение е много по-добра идея. Разбира се, до вратата трябва да има място за неща като връхни дрехи, чанти, чадъри, обувки.


Спретнато и чисто антре, макар и с домашен любимец

Естествено най-важното за входното помещение е да бъде винаги добре почистено и подредено. Ако имате куче, например, трябва да премахвате падналите косъмчета и следите от лапи след всяка разходка.


Съвети за оформяне на практично и естетично антре

Входното помещение е тази част от нашия дом, за чието състояние най-малко се замисляме. И все пак то е първото място, в което попадаме, влизайки в жилището си. Тук оставяме това, с което сме били навън–влажната връхна дреха, калните обувки, мокрия чадър. В малките жилища входният коридор служи също за съхранение на редица вещи. През него преминава и всеки наш гост. Антрето прави първото впечатление за нашия дом. Ето защо ви предлагаме няколко полезни съвета за оформяне на практично и естетично входно пространство. А ако планирате ремонт на жилище, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти!


Сътворете антре, създаващо настроение

Ето едно входно пространство, което грабва вниманието с пъстрите си елементи. Това подобрява настроението ви всеки път, щом се приберете!

Виж още: 14 уникални дизайнерски маси


Намерете приложение на неизползваемите кътчета

А ето как можете да запълните празния ъгъл с красиво диванче. Струва си да влезеш в едно подредено антре!

Виж още: Надниквали ли сте в Хобит къща?


Оставяйте по-малко неща на пода

По-малкото вещи, най-вече обувки, оставени на пода в антрето, ще го направят по-спретнато и чисто. Закачалките, шкафчетата, малките лавички, стенните кошници, рафтовете и т.н. са прекрасни места за съхранение и не бива да ги оставяте празни.


Обзаведете се с мебели, които отговарят на пространството

Малките масички могат да бъдат изключително полезни при тясно помещение. Въпреки габарита си, те разполагат с чекмеджета за съхранение на често загубвани и необходими неща.


Канете гости по-често

Старанието да впечатлим гостите, които прекрачват прага на нашия дом, ще ни поощри в грижите за доброто състояние на входното помещение. И, разбира се, ще прекараме повече щастливи моменти с близките си!

Наличието на стилно и приятно антре създава първото впечатление за дома. А за направата на цялостен естетичен интериор, се доверете на опитни професионалисти в дизайна. Можете да разгледате различни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта