Удивителни примери за съвременни палатки

Публикувано на 21/06/2017 от Светла Иванова | Последна редакция на 21/06/2017 | Видяно 3 553 пъти

Соларната палатка е концептуална идея, която има претенции да става все по-разпространена в бъдеще. Платът, от който е изработена, улавя слънчевата енергия, след което я насочва към безжичен зареждащ джоб, в който можете да поставите телефона си и всички други подобни джаджи да се зареждат.


Удивителни примери за съвременни палатки

Усещането да заспиваш и да се събуждаш под открито небе е наистина вдъхновяващо и вълнуващо! Затова надали е изненада за някого, че точно този тип туризъм е особено популярен в цял свят. Милиони любители на природата чакат с нетърпение да дойдат почивните дни, за да разпънат своите палатки на някое приятно местенце в планината или около морския бряг. Ако и вие обичате да прекарвате вечерите под открито небе, то най-добре се запознайте с последните новости при палатките, които биха впечатлили всеки естет. В случай че искате да пресъздадете спокойствието на гората във вашия двор, не се колебайте да се доверите на опитни специалисти.


Автентично морско приключение

Да прекараш дори една нощ под открито небе сред шума на вълните може да бъде спомен за цял живот! За съжаление, не са много хората, които могат да си позволят собствена яхта или пътешествие на круизен кораб. За сметка на това, можете да се сдобиете с удобна и практична палатка, която да разпънете на всяка една лодка.

Вижте още: Оригинални идеи за люлки за градина


Висяща палатка за истински авантюристи

За къщички на дървета сме чували и преди. Някои от тях са толкова луксозни, че много техни "събратя" на земята биха им завидели. Как ви звучи обаче палатка, висяща от някое високо дърво в гората? Предимствата ѝ са наистина много - няма да ви достигне нито влага, нито някое диво животно, нито студа от хладната земя.


Палатка за запалени колоездачи

Ако обичате да преоткривате и изучавате нови места, смело яхнали колелото си, то тази палатка е идеална за вас. Тя не заема почти никакво пространство, а разпъването ѝ е по-лесно и от детска игра. Единственото, което трябва да направите, е да махнете предната гума и да застопорите велосипеда.


Палатка на колела

Това хитро изобретение ще ви помогне да си починете качествено, когато пътувате на дълги разстояния. Палатката включва стълба, дюшек и аксесоари за монтаж на покрива. Така можете да предложите удобен подслон на семейството си сред красотата на заобикалящия ви пейзаж.

Вижте още: Ефектни градински декорации с изкуствени цветя


Модерна "шатра" за начинаещи планинари

Това е една нетрадиционна палатка с напълно иновативна концепция. Тя е идеална за хора, които нямат достатъчно опит в разпъването на подслон на открито. Разбира се, имайте едно наум, че може би не е най-добрият вариант за екстремни ситуации, каквито времето в гората със сигурност ще ви предложи.

Кой модел ви допадна най-много? Не забравяйте, че една оригинална палатка може да ви помогне да създадете неповторими спомени с цялото семейство, независимо дали сте на път или си почивате в градината. В случай че тя има нужда от професионалист по озеленяването, не се колебайте да направите безплатна заявка и да получите неангажиращи оферти от различни изпълнители, които с удоволствие биха ви помогнали с градинарската работа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта