Градински столове с неподражаем характер

Публикувано на 09/09/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 4 673 пъти

Ако имате желание да внесете нов елемент в градината, който да впечатлява и да радва окото, същевременно да ви доставя неповторимо удобство, имаме няколко предложения за вас, които определено ще ви вдъхновят за промени. Разгледайте следващите уникални градински столове и преценете каква декорация можете да внесете и във вашия двор. За да постигнете най-добър ефект, препоръчваме ви да се обърнете към специалист в областта.


Ваше лично гнездо на припек

Тези красиви градински столове с извити обегалки са изключително удобни и изящни. В зависимост от положението си те могат да ви пазят сянка или да ви позволяват да се настаните комфортно срещу угасващото слънце и, скрити от чуждите погледи, да се отдадете на лека дрямка.

Вижте още: Tенденции за градината - какво е актуално през 2015 г.


Градински столове, кацнали на някое дърво

Романтично, лежерно и забавно. Перфектната комбинация за прекарване на свежите следобеди в градината. Тези плетени люлеещи се във въздуха градински столове могат да бъдат закачени на стойка и пренасяни от едно място на друго. Най-доброто решение за тяхното положение обаче е наличието на високо и стабилно дърво, под чиито клони да се наслаждавате на двора си.


Шезлонги край басейна

На това му казваме ние истински шезлонги за басейн. Удобни, меки и красиви, със или без допълнителни елементи за предпазване от слънцето, но задължително с възглавнички. Немаловажен плюс е възможността за комбиниране на мебелите в свежи конфигурации за по-задружна и весела компания.


Стил и класа в градината

За обилна закуска, официална вечеря или обикновена семейна сбирка. Когато притежавате подобни комплекти от маса и градински столове за открито с гордост ще каните гости в градината си и с удоволствие ще приготвяте вкусни ястия за похапване на открито. Всъщност столовете с меки възглавници и удобни подлакътници се съчетават идеално с всякакъв вид маси заради своя универсален дизайн. Леки са за пренасяне, но в същото време стоят изключително стабилно.


И холът се пренесе на двора, при градината

Плетените или дървени дивани с дебели меки подложки за сядане и купища шарени възглавници са особено актуални в градинското обзавеждане в последните една-две години. На практика това е класиката в мебелите за един удобен и луксозно обзаведен двор. Доскоро продължаваше периодът, в който по-оригиналните и не така удобни решения се радваха на по-голям интерес. За щастие, комфортът и свежият дизайн отново са на мода, за да оформят заедно кътчета, в които бихме прекарвали всяка свободна минута.

Вижте още: Пет големи идеи за малка градина


Изящни градински столове, но дали са удобни?

Нека не сме голословни - ето примери за градински мебели, върху които не бихте се задържали с книга в ръка повече от половин час. Да, красиви са и са оригинални. Но не са мебели за излежаване и почивка. За сметка на това, за дейните натури и любителите на интересните решения, тези столове са по-привлекателни и от най-меките кресла.

Ние определено се размечтахме на тема градински столове. Ако и вие сте на тази вълна, доставете си удоволствието да се сдобиете с желания от вас вариант. В MaistorPlus можете да откриете най-добрите фирми в България, занимаващи се с изработка на мебели по поръчка.

Предлагаме ви безплатната възможност да подадете онлайн заявка за своя проект и да получите оферти от различни майстори, чиито условия да сравните. Потребителите на сайта оставят обратна връзка, след като са ползвали услугите на някой от изпълнителите, така че лесно ще се ориентирате кои от тях се радват на най-добра репутация.


Тагове:

Столове

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Щърков Инженеринг
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта