Иновативни сгъваеми мебели за малки пространства

Публикувано на 17/01/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 15 885 пъти

В случай че обичате да посрещате повече гости, но площта на вашия апартамент не ви позволява да разположите голяма трапезарна маса с 6 стола, помислете за този симпатичен вариант. Сгъваемата дървена маса има капацитет да побере много хора, защото е снабдена с пейки.

Вижте още: Осем уникални решения как да спестите място във вашия дом


Иновативни сгъваеми мебели за малки пространства

Не можем да отречем, че малките апартаменти притежават голяма доза чар и уют. В същото време обаче правилната организация на интериора при тях може да се превърне в истинска катастрофа, ако не се мисли стратегически. Когато разполагаме с две стаи и искаме да имаме всичко необходимо, няма нищо по-хитро от това да съчетаем няколко помещения в едно, благодарение на сгъваеми мебели. Те са практични, удобни и пестят изключително много място. Днес ще ви представим няколко блестящи доказателства за това. Ако искате да приложите някоя от идеите и във вашия дом, обърнете се към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Стол, който се превръща в закачалка

Сигурно ви се е случвало да нямате достатъчно еднакви столове за всичките си приятели. Досадният проблем вече може да бъде решен, благодарение на сгъваемите столове, които вместо да събират прах, когато не се използват, влизат в ролята на закачалки.

Вижте още: Креативни и колоритни мултифункционални мебели


Когато дойдат гости

Луксозно, спретнато, подредено. Бъдете подготвени за всяка ситуация и си осигурете мебели, които можете да ползвате в повече от една ситуация.


Практичен офис... в стената

Много хора предпочитат да работят от своя дом, без да се налага да пътуват всяка сутрин до офиса. Това би била наистина страхотна алтернатива, ако всеки имаше необходимото място за това. За щастие, интериорните дизайнери са достатъчно иновативни, за да изобретят практично сгъваемо бюро, което предлага място за лап топ, комбинирано с мини етажерка за офис принадлежности.


Удобна спалня за изненадващи гости

Двуместният диван бързо може да се трансформира в широко легло за двама, благодарение на хитрата табла, която се спуска от стената. Сега вече няма нужда да се притеснявате къде ще нощуват приятелите или роднините ви.


Вечеря за колкото е нужно

Ето го и поредното доказателство, че голите стени могат да бъдат изключително функционални. Ако нямате обособено място за трапезария и често ви се налага да вечеряте в дневната пред телевизора, то тази практична сгъваема маса е точно за вас. Можете да я монтирате в хола или в кухнята и да се наслаждавате на компанията на любимите хора.

Коя от идеите за сгъваеми мебели ви допадна най-много? Ако искате да оптимизирате пространството у дома по този начин, доверете се на опитни майстори, които ще изработят мебел, изцяло съобразена с вашия вкус. Развихрете въображението си и действайте смело - направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите различни оферти от специалисти, специално изготвени за вашия проект.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта