11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички

Публикувано на 31/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 13/07/2016 | Видяно 11 844 пъти

При това нощно шкафче, поне на визия, солидност не липсва. В същото време е изчистено като дизайн. Интересно решение е нишата, за която е предвидено допълнително осветление, акцентиращо върху избраната декорация.


Кокетно бяло нощно шкафче

Деликатно и кокетно, това бяло нощно шкафче би било чудесно украшение в спалня, залагаща на по-светли и меки тонове. Съчетава се идеално с изящното легло и предлага всички необходими удобства. Истинско бижу за ценители.


11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички

Често най-чаровното намигване в спалнята се случва с помощта на нощните шкафчета и масички. Според индивидуалните предпочитания те могат да бъдат деликатен елемент от обзавеждането или звездата в интериора. Дизайнери и собственици обичат да се заиграват с тях и предоставят разнообразие от оригинални решения. Предлагаме ви сега да почерпите вдъхновение от 11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички. При желание да приложите някоя от идеите в спалнята си, заявeте проект за мебели по поръчка напълно безплатно.


Нощна масичка с олекотен дизайн

Тази нощна масичка с олекотен дизайн впечатлява със своята ненатрапчивост. Макар видимо да ѝ липсва солидност, успява да бъде добра опора и за по-тежки книги и предмети, а присъствието й е съвсем небрежно.

Вижте още: 3 идеи за нощно шкафче в спалнята


Стилизирано дръвче край леглото

Слагайки мебел, оформена като стилизирано дръвче край леглото, гарантирате за успешно комбиниране на красота и функционалност на дизайна. Освен че изглежда много приятно, на практика ви осигурява не една, а няколко нощни масички. Всяка от тях можете да обособите тематично. Една за книгите, втора за телефона, трета за декорации - решението е ваше.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Старият куфар - новото ви нощно шкафче

Липса на уважение към стария куфар е да го държите затворен в килера, където да събира прах, само защото сте си купили по-модерен. Отблагодарете му се за всички пътешествия, на които ви е придружавал. Почистете го, изберете столче за основа и ето ви прекрасно нощно шкафче. Ще бъдете различни, а и още по-лесно ще мечтаете за следващата дестинация, към която да се отправите.


Апетитна закуска от нощното шкафче

Важно е човек да се обича, от време на време да се глези и да се награждава с една апетитна закуска в леглото, придружена от чашка ароматно кафе. Не е нужно да се правят допълнителни разходи за поднос, когато в ролята на такъв може да влезе нощното шкафче. И тъй като е на колела, можете винаги да си го нагласите така, че да ви е удобно.


Сговорни дръвчета в шкафче се събират

Ако не се вгледате внимателно, първоначалното ви впечатление може да е, че просто някой е струпал дървени летви край прозореца. Оригиналността на дизайна тук е наистина впечатляваща. Стои красиво и допълва чудесно цялостната концепция на интериора за по-нежно и топло внушение.


Стълбата - небрежно нощно шкафче

Предметите могат да имат толкова предназначения, колкото ние им възложим. В тази връзка стълбата не е само средство за помощ при боядисване на тавана или когато искаме да стигнем по-високите рафтове в кухнята. Очевидно е напълно способна да служи за импровизирано нощно шкафче или масичка, и да се закрепят лампа, книга или други вещи за нея.


Стълбата - ролята на нощно шкафче 2

Още един вариант за стълба, преквалифицирала се в нощна масичка. Когато решите да я използвате, за да се качвате по нея, просто отстранявате за момент предметите и декорациите от стъпалата ѝ. При желание, може да се боядиса в предпочитан цвят.


Нощно... казанче?!

Дали бихте се осмелили, вместо шкафче или масичка край леглото, да имате нощно казанче? Звучи наистина дръзко и в пълен противовес с комфорта на стандартното мислене. Като се преодолее първоначалната съпротива и си представим, че този казан всъщност е идеално изчистен или никога не е използван по оригиналното си предназначение, не можем да отречем, че идеята е интересна.


Нощно шкафче с леки старинни нотки

Почитателите на интериорни стилове като рустик, винтидж бързо ще бъдат привлечени от подобно нощно шкафче. В състояние е да изпълни всяка стая с очарование с леко старинните си нотки. Трите чекмеджета дават възможност да се вместят достатъчно вещи, а мобилността му осигурява още по-добър комфорт.

А вие готови ли сте да внесете ново усещане в спалнята си, като заложите на интересен дизайн за вашето нощно шкафче или масичка? Обмислете идеите си и ги споделете със специалисти, изработващи мебели по поръчка. Направете безплатна заявка, разгледайте внимателно офертите, препоръки и оценки от досегашни клиенти, и наемете на работа изпълнителя, който най-точно разбира вашата концепция.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
11 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
7 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта