Красиви мебели от палети за всяка стая у дома

Публикувано на 22/05/2019 от Мария Неделчева | Последна редакция на 28/05/2019 | Видяно 3 929 пъти

Мебелите от палети са една от горещите теми в интериорните проекти в последните години. Най-често виждаме тяхното приложение в градината, но в действителност за всяка стая от вашия дом може да се намери подходящо решение. В спалнята, банята, коридора или кухнята, с повече въображение палетите се превръщат в произведения на изкуството. Можете да си изработите сами голяма част от нещата, като в последно време все повече "Направи си сам" проекти биват осъществявани от хората у дома.

Ако не се чувствате убедени, че можете да се справите, или имате нужда от помощ за превръщането на вашите идеи в мебели - винаги можете да заявите безплатно проект за мебели по поръчка и да сравните оферти от избрани изпълнители.


Лесно и уютно в спалнята

Легло от палети?! В първия момент може да ви се стори странно, но в действителност е един от най-семплите и лесни за осъществяване проекти. Всъщност ви е необходим само удобен матрак и... палети.

За да се превърне подобно легло в наистина място, което ви зове към комфорт и почивка, детайлите са от значение.

  • Изберете качествени палети.
  • Използвайте декоративни LED лампички, които да поставите в естествените ниши, съпровождащи този материал.
  • Матракът е от водещо значение, за да се получи - предпочетете по-плътен такъв и не пестете средства за него.
  • Ако ви е нужен друг акцент - поиграйте с таблата на леглото - може да е също от палети, с декорация по тях.

Виж още: Как да изберем подходящ материал за своите проекти от палети


Холна масичка от палети за дневната

Акцент от палети в центъра на всекидневната - това е тази масичка във винтидж стил. Според нуждите тя може да бъде на колелца, но и стабилна, на крачета, представлява истинско бижу.

  • Палети, поставени един върху друг съставят основата. Избор може да бъде цветът - нарочно изтърканото бяло е много актуално, но невинаги може да е според нуждите на помещението.
  • Експериментирайте с плота и неговите повърхности, които могат да са и дървени, и от стъкло, и от други модерни материали.
  • Палетите за масичката могат да бъдат и повече, и по-малко - един е достатъчен. Не се притеснявайте да превърнете визията си в реалност.


Винаги има нужда от още място в банята

По-голяма част от баните в апартаментите и къщите са или малки, или недостатъчни като пространство. Винаги има нужда от още място за съхранение, дори и в идеалния вариант, банята ви да е голяма. Палетите предлагат едно интересно, функционално и приемливо като цена решение за банята. Предложените варианти, които избрахме за вас, освен място за поставяне на важни продукти за ежедневието, са и отличен начин да разчупите често еднообразния декор в това помещение. Не е за пренебрегване и топлината, която дървото носи със себе си.

  • Добра идея е да монтирате стенна етажерка, върху която да поставяте необходимите си аксесоари;
  • От палети можете да си направите и алтернатива на коша за пране. 


Оставете външния свят в коридора с мебели от палети

Коридорът е за това - да оставиш в него външния свят и да влезеш в дома си, свободен от грижи. Затова са нужни и мебели, върху и в които да захвърлиш палтото, чантата, да прибереш обувките. За да няма хаос.

  • Организирайте коридора или антрето си с мебели от палети. Те са идеални за всичко в тази част от дома - и за поставка, и за шкаф, и за закачалка. Буквално всяко едно от тези неща можете да направите и сами.
  • Отворете иначе малкото пространство със светли тонове, и въпреки опциите - не го претрупвайте.

Виж още: Практични идеи за вашето малко антре


Носталгична поставка за чаши от палети

Чаша топлина в кухнята - кафе, чай или друга напитка. И много чаши, наредени по рафтовете в дома ви. Палетите предлагат лесен проект, с който да разнообразите кухнята си. Трябва ви само малко боя и кукички, като и тях дори можете да си изработите сами - например от стари прибори.

А вие чувствате ли се готови да експериментирате с мебели от палети за дома си? Ако това е така и се нуждаете от допълнителна помощ в осъществяването на плановете си, можете да я получите от мебелните професионалисти, регистрирани в нашия сайт. Направете безплатна заявка, за да получите в отговор атрактивни оферти. Изберете оптималното предложение, като предварително се запознаете с рейтингите на отзовалите се изпълнители и отзивите, оставени за тях от клиенти. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
16 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта