Практични идеи за вашето малко антре

Публикувано на 18/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 21 412 пъти

Антрето обикновено е най-малкото помещение в дома, а често се налага да побираме в него твърде много вещи. В една подобна ситуация класическото решение да поставим само гардероб и закачалка не върши работа. А благодарение на практичните идеи от утвърдилия се от 10 години форум "Направи сам", ние разполагаме с няколко вдъхновяващи хрумвания, които наистина работят. Нека ви представим как можете да си осигурите комфорт в коридора, но същевременно да не претрупвате с мебели и разпиляни предмети, в които да се спъвате. За още фантастични идеи за комфортен дом, потърсете помощ от специалистите по интериорен дизайн - те ще ви предложат индивидуални решения за всяка стая в жилището ви.


Възможно най-малко мебели... или никакви мебели?

Странно или не, има начин как да не поставяте почти никакви мебели край входната врата. Сложете повече закачалки по стената, организирайте добре помещението, приберете ненужните за сезона вещи и дрехи.

Виж още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Обзавеждане от 2 части

Фини мебели със семпъл дизайн от две части - често използвано и идеално решение за малка квадратура. Така си имате портманто-пейка, плюс комфортни закачалки и достатъчно място да се вихрите сутрин. Между двата елемента можете да поставите и едно огледало и ще имате всичко необходимо за приготвяне преди излизане.


Огледала за пространствена илюзия

Класическо или не, това решение няма как да бъде пропуснато. Малка композиция от огледала в рамка за повече артистичност или големи и продълговати за още по-силно пространствено внушение - и в двата случая ще вдъхнете нов живот в малкия коридор.

Виж още: Хитри и лесни начини да вдъхнете нов живот на стария диван


Прекрасните малки масички

Малките масички са удобни за поставяне на вещи или декоративни елементи и никога не са излишни в антрето. Къде иначе ще си оставяте ключовете в бързината? А под тях, бихте могли да съхраните подредени всички необходими малки вещи.


Превърнете антрето в част от дневната

Това е едно наистина гениално решение, което изцяло ще реши проблемите ви с малкото пространство край входната врата. С подходящо обзавеждане, което се слива с интериора в дневната, антрето вече няма нужда да бъде самотно и изолирано, лишено от въздух и светлина.

Виж още: Мебели с много лица - уникална колекция за всяка стая


Най-комфортното ъгълче в дома

Шкафчета за прибиране на вещи, закачалки, дори удобна пейка за сядане и местенце за поставяне на красива ваза - всичко това, побрано само в коридора? Да, точно така - решението е ъглова мебелировка. Съобразете пространството, с което разполагате по стените и няма как да сбъркате.


Създайте повече място с функционални мебели

Ъглов гардероб, който освен за обувки и якета, идеално би могъл да приеме функциите на килер - практична идея, която без особено много усилия, лесно може да се приложи и в малки коридори. Трябва само да се обърнете към специалисти, които да ви осигурят индивидуално изработен проект, като направите безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите оферти от професионалисти в областта. Ще имате възможност да се информирате за техните бизнес дейности и клиентски оценки, което неминуемо ще ви помогне да вземете най-доброто решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Щърков Инженеринг
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
49 извършени проекта