Кухненски маси - цени

Публикувано на 16/09/2018 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 18/09/2018 | Видяно 6 562 пъти

Кухненската маса е обединител на семейството, затова трябва да е съобразена с нуждите му. Тя е задължителна част от обзавеждането, за да бъде една кухня съвършена. На пазара има много и различни видове, което дава огромна свобода при избора. Тук сме подбрали 4 вида кухненски маси, които могат да намерят своето място във вашия дом. Всяка от тях притежава различни екстри и допълнения. Една маса може да се превърне във вдъхновение за цялостна промяна на обстановката във вашата кухня, затова професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, са готови да ви помогнат. Консултирайте се с тях, за да се сдобиете не просто с идеалната маса, а с идеалната кухня.


Изящна кухненска маса със стъклен плот

Кухненската маса със стъклен плот е съчетание между лукс и практичност. Тази маса придава напълно различна визия на вашата кухня, особено ако сте заложили на по-изтънчен стил.

Цените при този вид маси варират между 700 и 1000лв. Вероятните променливи са следните:

  • Размерите на масата;
  • Използваните материали;
  • Използваните цветове;
  • Срока на изпълнение на поръчката.

Тази маса е естетически красива, но изисква малко повече внимание, защото стъклото, макар и здраво, е чуплив материал. Тя обаче дава свободата да изберете каквито искате кухненски столове. Те могат да бъдат както обикновени дървени столове, така и по-изискани – кожени или с мека подплата.


Кръгла кухненска маса и нейното място в дома

Кръглата кухненска маса е символ на сплотеното семейство. Всяка домакиня, чиято основна грижа е доволното и добре-нахранено семейство, предпочита този тип маса със средна цена около 300лв. Тя има няколко основни предимства в сравнение с предишния модел:

  • Удобен голям разтегателен плот, подходящ за ежедневно ползване;
  • Изработена от висококачествена масивна дървесина;
  • Повърхности, лакирани с високоустойчиво лаково покритие, което запазва качествата на естествения материал дълго време;
  • Цветове на покритията в специално подбрани тонове, даващи възможност за съчетаване и с останалото кухненско обзавеждане.

Тази маса е идеална за семейни събирания, които да запечатат незабравим спомен в албума на живота. При избор на разтегателна/сгъваема кухненска маса, предвидете достатъчно пространство за извършването на трансформацията и в голяма удобна маса с овална форма.


Рим в кухнята с маса с мраморен плот

Ако искате да се почувствате по-близо да някогашното величие на патрициите, чиито трапези са били богато отрупани с вкусни ястия, то неминуемо ще се спрете на тази пищна прелест – кухненска маса с мраморен плот. Тя е идеална за кухни, които се обединяват в едно помещение с трапезарията. Нейният фин и деликатен дизайн напълно отговарят на цената й – започвайки от 1500лв., с горен праг около 4500лв. Тази кухненска маса определено не е евтина. Променливите и тук са в зависимост от:

  • Размерите на масата;
  • Качеството на мрамора;
  • Срока на изпълнение на поръчката (ако изработката е по индивидуален дизайн).

Въпреки високата цена си заслужава човек да поглези себе си и дома си с подобно интериорно бижу. При правилна експлоатация и поддръжка - подобна маса ще ви радва години наред.


Уютна кухня с традиционна маса

Традиционната кухненска маса притежава невероятен чар, защото тя е колкото позната и обикновена, толкова и символ на изконни семейни традиции. Тя носи духа на обичаите и топлината, с която те ни омайват. Този вид маси са сравнително изгоден избор, с цени между 200 и 300лв., в зависимост от:

  • Размерите;
  • Цветовете;
  • Материалите;
  • Срокът.

Тази маса обикновено също може да се разтяга, което е абсолютна необходимост при семейни събирания. Ако не сте фенове на ексцентричното, то тази традиционна кухненска маса е точно за вас. Тя лесно би се съчетала с обзавеждането на вашата кухня, но в случай, че искате цялостна промяна, обърнете се към професионалистите, регистрирани на сайта ни. Имате възможност да заявите свой проект напълно безплатно- разгледайте получените оферти, сравнете ги и изберете най-добрата сред тях!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта