Внесете комфорт и уют с уникална дървена масичка в дневната

Публикувано на 18/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 18/05/2017 | Видяно 4 319 пъти

Всяка част от интериора превръща жилището в един прекрасен дом – от малките детайли в спалнята до красивите цветове на стената. А днес обръщаме специално внимание на масичката за кафе. Често тя остава на заден план, но нейната роля е важна и функционална. От една страна, тя е онова пространство, което може да ни осигури истинската наслада от чаша ароматно кафе, а от друга, нейната стилна визия допълва всяко помещение. Нестандартните идеи намират поле за изява и често пъти придават едно очарователно и елегантно излъчване. Представяме няколко впечатляващи дървени масички за кафе, които може да са вашият избор за дома. Почерпете идеи, а вдъхновенията споделете със специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Те ще ви дадат най-добрите съвети, както и професионално изпълнение на всичко запланувано.


Заоблени форми

Кръглите форми внасят усещане за спокойствие. Същото може да кажем и за дървения материал. А комбинирани в едно те успяват да придадат елегантно и стилно излъчване, което се интегрира чудесно с интериора. Поставете малката масичка в центъра на стаята, където ще привлича вниманието. Добавете килим в геометрична форма и ги наместете според вкуса си. Кокетната мебел е красиво украшение за дневната или дори балкона. Внесете индивидуалност, избирайки нестандартна или артистична маса, с която да привлечете вниманието и на най-отвеяния си гост. Пригответе любимите си списания, направете си голяма чаша ароматно кафе и се насладете на всеки един момент.


Баланс чрез нетрадиционни комбинации

Показаните маси са вдъхновени от минимализма. Всичко е умерено, семпло и същевременно впечатляващо, точно както се характеризира самият стил. Противопоставени са размери, височини и форми, като по този начин се изостря вниманието и се акцентира върху всяка една повърхност. Ако разполагате с малко пространство и искате да избере най-подходящата масичка за кафе, то несъмнено заложете на разчупен дизайн с ниски размери. Това съчетание заедно с ниските рафтове или чекмеджета са също стилен и функционален вариант. По този начин помещението ще изглежда по-голямо и свободно и ще разполагате с допълнително място, което да използвате по ваше желание. Съчетайте я със светъл, детайлен килим и ще добавите простор към ограничената малка стая.


Кокетни и артистични масички за кафе

Ако още се чудите коя е тази мебел, която да внесе глътка свежест в дневната, то решението е пред вас. Една подобна изработка не само ще разнообрази интериора, но и ще засили връзката с природата. Първият и най-важен въпрос при избора на подходяща масичка за кафе за вашия дом е в каква форма да бъде? Ако сте весел човек, обичате да се забавлявате и искате да насърчите гостите да се съберат около масата, то несъмнено трябва да се спрете на кръгла форма. Квадратната маса пък ще ви помогне да създадете център на фокусната точка на обзавеждането. По този начин ще обедините различни места за сядане.


Модерно излъчване

Модернизмът лесно се настанява в дома чрез отделни елементи в интериора. Тук умело се съчетават геометрични фигури, растителност и стъклен плот. Всяка маса поотделно съдържа по една от характеристиките и е представител на този невероятен и новаторски стил. Вече не говорим просто за място за отдъхване с чаша кафе в ръце, а за цяло изкуство! Така изглеждат дървените мебели. Идеята за комбинация от дърво с живо растение ни пренася на пикник сред природата. Едно малко допълнение, за което съветват майсторите, е да се поставят подложки под напитките, за да се запази естественото и непокътнатото състояние на детайлите за по-дълго време.


Връзка с природата

Дървеният материал е винаги удачен избор. Той е издържлив, гъвкав и може да устои на ежедневна употреба без да се износва бързо. Ако заложите на комбинация между дърво и стъкло, няма да сбъркате. Това ще оскъпи продукта заради неговата дълготрайност и лесна поддръжка. Но за сметка на това си гарантирате практична масичка, която се слива с интериора и обкръжението. Именно правилната пропорция е ключът към обединяването на отделните мебели със специфичния вид на стаята. Професионалистите съветват да внимавате при избора на правоъгълна масичка. Тя не трябва да е голяма повече от две трети от общата дължина на дивана. Така ще изпъква достатъчно, но няма да засенчва красивата визия на помещението. Имате ли вече фаворит, на който бихте желали за изпиете следващата чаша горещо кафе? В MaistorPlus ще намeрите майстори, готови да направя вашите мебели по поръчкаЗаявете безплатно проект и ще получите различни оферти, които да сравните.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта