Поставете люлка у дома

Публикувано на 22/12/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 22/12/2016 | Видяно 4 796 пъти

Люлка на открито е класически елемент от дворната подредба. Всички сме прекарали дълги часове, клатейки крака, загледани и замечтани с детско въображение. Но това далеч не изчерпва възможностите на люлката. След дълъг работен ден човек може лесно и бързо да остави на заден план стреса, като се покатери на люлката и отлитне надалеч. Не е задължително дори да разполагате с градина, за да поставите този удобен елемент у дома, който е интересен и забавен интериорен детайл. Разгледайте няколко предложения, които можете да закачите дори в градския апартамент и да си припомняте, че във всеки един момент можете да полетите надалеч от забързания свят под краката ви. А при нужда от ремонт на жилището, свържете се с опитни професионалисти.


Част от обзавеждането на детската стая

Естествено, детето ви ще остане очаровано, ако му предоставите възможност да се люлее в стаята си. Необходими са обаче две основни условия: помещението да е достатъчно голямо и люлката да бъде закрепена стабилно. Можете да експериментирате с всевъзможни форми, цветове и материали, в зависимост от интериора на детската стая. Интересна идея е да използвате вече ненужни вещи, с които да оформите седалката на люлката. Развихрете въображението си и споделете с нас резултата. Всеки гостенин ще остане очарован, гарантираме.

Вижте още: Да прогоним скуката от празната бяла стена


Люлка в спалнята

Както се досещате, не е нужно да имате деца, за да си позволите удоволствието на домашната люлка. Поставете я в спалнята или дневната и, дори и да не се люлеете особено често, ще се сдобиете с разкошен аксесоар, който може да украсите по свой вкус. Погрижете се седалката да е по-широка, за да може да се настаните удобно, с одеяло и книга в ръка, поставете лампички или клонки от любимото си растение, боядисайте въжетата в пъстри цветове или накачете снимки от незабравими кътчета по света, които сте посетили. Имате безброй възможности, които да изпробвате, вие на коя идея се спряхте?


Нека има цвят!

Когато избирате каква точно да бъде вашата интериорна люлка, не ограничавайте въображението си. Освен да бъде здрава и стабилна, важно е да е красива и да ви радва всеки път, когато спрете погледа си върху нея. Люлката може да е онзи интериорен акцент, който да привлича вниманието на гостите и да освежава помещението. Само от вас зависи да я направите уникална.

Вижте още: Обзаведете дома си като романтична хасиенда 


Съобразете стила на люлката с останалата част от интериора

Ако помещението, в което ще поставите люлката, е решено в по-семпъл и изчистен стил, изберете подобни характеристики и за новия аксесоар в него. Можете да съчетаете дизайна на люлката с този на някоя друга основна мебел - маса, саксия и т.н. Ако обаче искате именно да разнообразите обстановката, внасяйки нестандартната мебел у дома, тогава заложете на по-екстравагантна и екзотична визия на люлката.

Ако сте се убедили, че поставянето на люлка вкъщи е страхотна идея, препоръчваме ви да не търсите готови решения в магазините, защото едва ли ще откриете нещо, което напълно да ви удовлетвори. За подобна неконвенционална идея запретнете ръкави и я измайсторете сами или се обърнете към професионален дърводелец, който ще конструира люлка специално според вашите желания. 

Такъв можете да откриете чрез безплатна заявка в MaistorPlus, като опишете накратко какво сте намислили. Ще получите конкретни ценови оферти от регистрираните при нас специалисти. За още по-голямо улеснение в избора ви, в онлайн профилите на въпросните майстори може да прочетете повече за техните услуги, както и оставена обратна връзка от предишните им клиенти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта