Обзаведете дома си като романтична хасиенда

Публикувано на 10/04/2016 от Елица Мартинова | Видяно 3 344 пъти

В случай че разполагате с достатъчно място, не пропускайте да обособите свой личен кът в дома си - кабинет или ъгъл за четене. Сложете в него любимите си вещи - онези, които ви носят радостни спомени.


Обърнете специално внимание на градината

Ако сте от щастливците, които живеят в къща, не пропускайте да обърнете внимание на своята градина. Всяка себеуважаваща се хасиенда трябва да разполага с не по-малко впечатляваща градина. Тайната тук е в обилната зеленина. Заложете предимно на вечнозелени растения, които да красят градината ви целогодишно. Ако имате възможност, помислете и за декоративен фонтан, а при изпълнението му наблегнете върху качествата и визията на естествения камък.

Вижте още: Как да изпълните всяка стая в дома си със светлина


Заложете на отворените пространства

Ако имате възможност, най-добре би било да конструирате жилищното си пространство като общо помещение, а отделните кътове да обособите чрез мебелировката. Всеки ъгъл трябва да има свой собствен дух и да се разграничава категорично от предходния.

Вижте още: Неповторими мивки за модерна кухня


Обзаведете дома си като романтична хасиенда

Ако сте романтик по душа и обичате испанската архитектура, вероятно винаги сте си мечтали да обзаведете дома си в стила на страхотните хасиенди от преди векове. Тяхната атмосфера е автентична и придава такъв уют на жилището, че дузайнът се ползва и в много съвременни домове. За да постигнете желаната цел, най-добре ще бъде да се свържете с експертите в областта, които ще ви помогнат с дизайна. Дотогава обаче вижте няколко идеи и вдъхновения, които може да приложите в дома си.


Удобен външен кът

Не подценявайте малките детайли във вашия дом. Ако имате възможност, поставете външен кът, в който да се събирате с приятели, независимо дали става въпрос за градината или терасата. При обзавеждането е добре да използвате масивно дърво.


Уютна спалня с детайли

За атмосферата във вашия дом са важни не само общите помещения, но и вашето лично място за почивка. При обзавеждането на спалнята отново е добре да заложите на масивното дърво и на изчистените линии. Ако харесвате испанския стил, значи знаете колко са важни подробностите. Обърнете внимание на всяко ъгълче, декорирайте стените, не оставяйте празно място.

Испанският стил се отличава с изключително внимание към детайла. Дизайнът, характерен за уютните хасиенди, набляга върху масивното дърво и камъка. Ако сме ви вдъхновили и искате домът ви да изглежда така, потърсете консултация от интериорен дизайнер, който да ви помогне с идеи около разпределението на дома. В случай че искате да се ориентирате според условията, които предлагат различните професионалисти, заявете проект безплатно. Така ще намерите най-изгодните цени за реализацията на мечтите ви.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта