Най-добрият подарък за всяка майка

Публикувано на 11/12/2017 от Биляна Нинова | Последна редакция на 11/12/2017 | Видяно 3 137 пъти

Празниците наближават и е време да помислите за списъка с подаръци. Не чакайте последния момент, а отделете време да изберете най-добрата изненада за любимите си хора. Без значение дали става дума за вашата собствена майка, за любимата ви или за приятелка – помислете добре от какво би имала нужда тя и какво ще направи празника наистина специален. Често хората нямат никаква представа от какво се нуждае една майка и, когато дойде време да ѝ изберат подарък, се затрудняват от тава с какво да я зарадват. Подготвили сме ви няколко идеи, които да ви помогнат и да ви улеснят в избора ви.

За карасива и модерна кухня

Не е тайна, че една голяма част от деня за всяка майка преминава в кухнята. Много жени биха се зарадвали на разнообразни подаръци, които ще допълнят интериора на техните кухни, ще улеснят някоя дейност или ще направят по-приятно ежедневието им.

Не забравяйте, че целта на всеки подарък е да достави удоволствие на този, на когото го подарявате. Затова, за майки, обичащи своите кухни, сме ви подготвили следните идеи за подаръци. А ако има нужда от ремонт на любимото помещение, заявете проект и разгледайте оферите от специалистите.


Идеи за подаръци за влюбените в кухнята

В една кухня винаги има какво да се добави и подобри, затова и идеите за подаръци са безкрайни и винаги добре дошли.

  • Машина за смутита. Модерен и много лесен за използване електроуред, който ще внесе свежест и енергия в забързаното ежедневие на всяка майка. С този подарък ще насърчите човека да се погрижи за себе си и да си осигурява дневната доза витамини с вкусно смути.
  • Френска преса. Почти няма майка, която да не обича или да не пие кафе. Повечето хора, за които кафето е ежедневие, имат в домовете си предпочитаната кафе машина или кафеварка. Френската преса е чудесен подарък, с който да се разнообрази еждневият ритуал по пиене на кафе.
  • Чаши за кафе. Практичен, но и изключително персонален подарък, с който ще внесете стил и елегантност в сутрешното кафе. Изберете красива персонална чаша или комплект от две или шест, в зависимост от членовете на семейството. По този начин всяка сутрин подаръкът ви ще носи усмивка и топъл спомен.
  • Готварска книга или абонамент за готварско списание. Всяка жена, която готви ежедневно се сблъсква с дилемата какво ново да измисли за трапезата, затова книга с лесни и бързи рецепти или абонамент за ежемесечно списани за готвене ще е прекрасен подарък за всяка майка, защото ще улесни и облекчи вечното готвене.


Техника, която ще разнообрази ежедневието

Модерните жени, дори в ролята си на майки, обичат и се радват на техника, която ще разнообрази или ще направи по-леко ежедневието им. Въпреки че може да има по-малко време и възможност да ѝ се порадва, майките ще оценят вниманието и грижата, с която сте подходили към избора си на подарък. Ето и нашите предложения:

  • Портативен принтер за снимки. Всеки съвременен човек постоянно прави снимки, но голяма част от тях остават в различни устройства или в клауд услуги. Портативният принтер ще даде възможност снимките да се изваждат веднага на хартия и след време да се подредят в албум или да се сложат в рамка.
  • Комплект за домашен маникюр и педикюр. Не всяка жена има времето да отиде да се поглези в салон за красота, но това не означава, че не би искала да изглежда перфектно. Този подарък ще зарадва всяка майка и ще ѝ даде възможност да се погрижи за себе си и да се почувства красива.
  • Преносима батерия и удароустойчив калъф за телефон. Децата са като малки торнада и често техниката у дома става тяхна жертва. Красив и удароустойчиф калъф за телефон ще предпази устройството, а в забързаното ежедневие – преносимата батерия ще е безценен помощник на всяка майка.


Подарък за дома

Празниците са моментът, в който украсяваме дома или купуваме нещо, с което да допълним интериора, затова този тип подаръци са подходящи и ще зарадват всяка майка, която поддържа дома си и обича да внася уют и елегантност.

  • Люлеещ се стол. Великолепно допълненение към дома и прекрасен подарък. Тези столове вече се предлагат в най-различни дизайни и цветове – модерни и изчистени или с ретро нотка. Изберете такъв, който ще се впише в интериора и подарете комфорт и възможност за така нужната почивка.
  • Ароматни свещи с релаксиращо действие. От векове се знае, че миризмите силно влияят на човешкия организъм – изберете за подарък ароматна и красива свещ, която ще внесе романтична и отпускаща атмосфера или ще изпълни дома с празничен дух.


Изберете подаръка с грижа и любов

Каквото и да изберете за една майка, нека подаръкът да е персонален и съобразен с нейните нужди, покажете, че сте вложили старание и мисъл, че сте се съобразили с натоварения график и нуждата от почивка.

  • Табло за записки и закачалка за ключове. Това е един наистина полезен подарък, който веднага ще влезе в приложение. Има прекрасни дизайни на подобни табла и оригинални идеи за това как човек да запише задачите си, а благодарение на закачалките за ключове се пести време – подходящо е за практични хора, които ще оценят желанието ви да сте в помощ с подаръка си.

Направете празниците наистина специални. Ако предпочитате подарък, който сте изработили сами, запретнете ръкави и действайте. Но не забравяйте, че можете да разчитате на изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus, за професионален съвет и качествена изработка на всевъзможни мебели по поръчка. Заявете проект към мебелистите и сравнете техните предложения, срок за изпълнение и креативни идеи. Изберете най-доброто за вас и вашия дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта