Как да си направим красиви саксии от празни опаковки

Публикувано на 12/03/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 22 096 пъти

Празните консерви са чудесен материал за направата на интересни съдове за цветя. Лесно ще им пробиете дупки за оттичане на излишната вода от почвата. Можете да ги боядисате с пъстри акрилни бои, да ги изрисувате или да им залепите стикери. Чудесна идея е също да си засадите свежи подправки.

Виж още: Креативни идеи за палети в градината и на терасата


Как да си направим красиви саксии от празни опаковки

Пролетта наближава и много хора търсят красиви растения, с които да декорират дома, терасата и градината си. А на хубавите цветя им подхождат интересни и креативни саксии. С малко повече въображение можете да превърнете празните опаковки от хранителни продукти в чудесни съдове за тази цел. Така не само ще имате уникална украса, но и ще спестите пари. Представяме ви няколко страхотни идеи как да си направите красиви саксии! А ако планирате не просто декорация, а цялостно обзавеждане на дома, не се колебайте да се обърнете към опитни професионалисти!


Подправки в стъклени буркани

Още една интересна идея за зелени подправки в кухнята. Винаги ще имате от любимите си аромати в свежо състояние и с тях ще приготвяте страхотни ястия!

Източник


Интересни саксии от пластмасови шишета

Не изхвърляйте празните бутилки, защото от тях можете да сътворите много красива украса. Просто изрежете дъната им и ги изрисувайте по ваш вкус.

Източник

Виж още: Практични приложения на празни бутилки в градината


Декорация от снимки

От празни консерви или пластмасови опаковки можете да си направите саксия със спомени. Боядисайте съдовете, изберете любими снимки, принтирайте ги и ги залепете. Лесно и много оригинално!

Източник

Вдъхновихте ли се от тези идеи? Искате ли да промените интериора на дома си? Ако отговорът е да, потърсете още сега професионалисти в дизайна. В MaistorPlus можете да разгледате разнообразни оферти и мнения на предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект лесно и безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
10 извършени проекта