Малки трикове за големи промени в дома

Публикувано на 05/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 12 583 пъти
Малки трикове за големи промени в дома

Разнообразието е основна подправка за интересен и пълноценен живот. Затова и стремежът към промяна е напълно естествен. Добрата новина е, че ако искате да получите видимо нов облик за дома си, невинаги са нужни сериозни приготовления за тази цел. В настоящата статия ще ви покажем как с малки трикове можете да постигнете големи промени и да освежите интериора си. А допълнително вдъхновение винаги можете да получите от интериорните дизайнери, регистрирани в платформата.

Къде е ключът?!

Къде е ключът?!

Къде е ключът за осветлението? Такъв въпрос можете да предизвикате, ако хитро замаскирате вашия с помощта на семпла картина. Така няма да ви дразни, че не подхожда добре на цвета на стената. В същото време ще разнообразите стаята с нещо красиво, по ваш вкус.

Вижте още: Въдворете ред у дома с тайни чекмеджета и скривалища

Преодолейте гравитацията!

Преодолейте гравитацията!

Нютон може и да е открил закона за гравитацията, но вашите книги все още не са го разбрали. Лесно можете да постигнете този антигравитационен ефект като използвате невидими рафтове за своите четива. Доста хитро, а и стои чудесно.

Превърнете изключения телевизор в изкуство!

Превърнете изключения телевизор в изкуство!

Телевизорът на стената е сред най-често срещаните интериорни елементи в дневната. Когато е неработещ, обаче, изглежда скучно, апатично и безцветно. В моментите, когато не гледате филм или любимото си предаване, дайте цвят на изключения си телевизор. Oкачeте картина пред него и придайте съвсем нов облик на дневната!

Освежете бялата техника!

Освежете бялата техника!

Белият цвят е символ на чистота и неслучайно е класически за електроуредите в дома, грижещи се за хигиената. Но понякога изглежда твърде строго и делово. Ако желаете домът ви да изглежда свежо и весело, декорирайте пералнята с малко цветно фолио и се насладете на резултата.

Вижте още: 6 начина да освежите дома си с минимален бюджет

Помнете задачите си за деня!

Помнете задачите си за деня!

Още един начин да скриете ключ за осветление, пукнатина, петно или част от интериора, който не ви харесва, а няма как да отстраните в момента. Замаскирайте недостатъците чрез едно практично табло за задачите ви през деня. Така ще внесете нещо ново и в допълнение ще помните какви са плановете ви.

Малък трик за красива градина

Малък трик за красива градина

Къща с градина е мечта за мнозина. Здраве, чист въздух, зеленина. Само тези тръби и щрангове из тревата развалят хубавата картинка. Има малък трик и за това. Нужни са ви няколко изкуствени камъка, кухи отвътре и с отвор откъм широката част. Покривате с тях всичко, свързано с ВиК в двора и си осигурявате много приятна гледка.

Това са нашите малки трикове за големи промени в дома и градината. Вашите можете да споделите в коментар под статията. Ако описаното по-горе не ви е достатъчно, помнете, че винаги можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Планирайте ремонт, направете безплатна заявка, сравнете изпратените ви оферти и изберете най-подходящата за вас.