Най-модерните и артистични предложения за лампи за стена

Публикувано на 17/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 7 030 пъти

Вече ви показахме разнообразни идеи за креативни и необичайни осветителни тела, които внасят различна, но много приятна атмосфера в дома. Този път ще ви представим няколко изключително свежи предложения за стенни лампи, които освен приятна атмосфера, ще внесат и много артистичност и стил в жилището ви. Те са сладурски, модерни и елегантни, с неповторим и интригуващ дизайн. Потопете се в света на светлината, помечтайте как бихте искали да промените интериора вкъщи и се свържете с най-добрите специалисти, които ще ви помогнат да го направите с много вкус и стил!


Забавни създания за детската стая

Има ли дете, което не би се зарадвало на тези пъстри сладурковци? Те се предлагат в разнообразни форми на животни и цветя, чиито глави обливат стаята в светлина с меко и приятно излъчване. Видът им със сигурност ще предизвика усмивките на малки и големи!

Виж още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Удобни лампи с колоритни абажури

Уау! Определено трябва да благодарим на дизайнера, сътворил тези практични и цветни осветителни тела. С фантастичната си подвижна конструкция, те са идеални за монтиране до бюрото, на което работим... или дивана, където да поседнем със следобеден чай и книга в ръка.


Цветно вдъхновение и неповторима декорация в едно

Плодове или цветя, с малки листенца и елегантен дизайн - идеалното осветление за коридора, дневната или спалнята. Леката светлина, която излъчват, в съчетание с красивите им форми, декорират интериора по един великолепен и стилен начин.


Интерактивни LED лампи

Този тип осветление е творение на модерните и иновативни умове. Това е цяла мрежа от малки LED светлинки, вплетени в интересна конструкция от няколко елементи с формата на "Y". Те се настройват със специално устройство и могат да бъдат програмирани да реагират на движение и определени жестове. Интензивността и цвета на светлината също могат да бъдат променяни, а най-интересното е, че са създадени специализирани приложения, с които могат да се контролират и от мобилния телефон!


Светлинна романтика

Какво по-хубаво от романтична кино-вечер на приглушена светлина? Тези стенни лампи ще ви го осигурят! Много семпъл и изчистен дизайн, изящна перфорация по повърхността и бледо, нежно осветление... Колко лежерно и приятно!

Виж още: 10 очарователни решения за осветителни тела за дома


LED(ен) лукс

Озарете стаята с тази удивителна, модерна и луксозна LED лампа. Тя разпръсква "ледена" светлина в 4 посоки, като фино се "плъзва" по стената, без да пречи на зрението. А семплият й кубичен дизайн я прави подходяща за всяка стая.


Кристални лампи

Това е едно истинско дизайнерско предложение за красив и съвременен интериорен дизайн. Всеки цвят светлина би им подхождал, но симпатичните им кристални чашки с форма на цветя, определено идеално си пасват с бялото. Те са едно съвършено допълнение за стените вкъщи.

Намерете най-добрия екип от професионалисти и декорирайте жилището си, облейте го в светлина и стил, направете всичко, което ви харесва, за да го првърнете в своя дом-мечта! Пуснете заявка при нас и в рамките на 24 часа ще получите предложения от водещи компании. Разгледайте и сравнете техните оферти и потребителски оценки и изберете най-подходящите професионалисти за вас!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта