Къщата на семейство Флинстоун

Публикувано на 02/12/2014 от Адриана | Последна редакция на 23/08/2016 | Видяно 15 500 пъти

Цялата къща е направена в стил ’’Каменна ера’’. Трапезарията е просторна, а прозорците са големи. Плотът на масата е от истинска скала, оформена в неправилен кръг. Плетените столове се вписват много добре в архаичната атмосфера. Трапезарията е декорирана със свещник и популярните за Малибу вечнозелени растения.


Къщата на семейство Флинстоун

Искате ли да живеете в къщата на семейство Флинстоун? Това не е невъзможна мечта, ако сте готови да заминете за Малибу и разполагате с поне 3,5 милиона долара. Точно толкова струва домът, реализиран по модела на къщата на Фред и Уилма от едноименното детско. Каменната къща е собственост на американския продуцент и актьор Ди Кларк. Сега той продава това творение на изкуството с невероятна гледка към Тихия Океан, Лос Анджелис и планината Бони. Представяме ви всички стаи от това интересно жилище, а вие сами решете дали бихте живяли там.

Вижте още: Компактни дървени къщи за студенти


Кухня

Вероятно много от вас биха се отказали да живеят в подобна къщата, защото смятат, че условията са първобитни?! Но изобретателят Ди Кларк доказва, че симбиозата между архаично и модерно е напълно възможна. В кухнята можете да откриете всички удобства, от които имате нужда. В нея има топла и студена вода, електрическа фурна, хладилник, достатъчно място за всички съдове и допълнителни електроуреди.


Всекидневна

Всекидневната е стаята, в която прекарваме най-много време. Тя е сред най-уютните и най-красивите в цялата каменна къща. Във всекидневната има голям и мек диван, огромен фотьойл и малка, но много красива стъклена маса. Гледката от тази стая е право към Тихия Океан. Ако някога се отегчите да гледате през огромния прозорец, можете да пуснете телевизора, разположен в красив скален шкаф.


Спалня

В спалнята има едно по-голямо легло и две по-малки. Те са съвременни и много удобни. Цветът на чаршафите и калъфките е в тон с този на скалите, от които е изградена къщата. Прозорците на тази стая са по-малки, за да не пречи светлината по време на сън. Спалнята е декорирана с красиви нощни лампи от двете страни на по-голямото легло и нощни шкафчета, направени от скала.


Баня

Банята в тази къща не отстъпва по стил на нито едно от другите помещения. Тя е достатъчно просторна. В нея има душ, мивка, огледало и дори вана. Докато се къпете във ваната, можете да наблюдавате през малкия прозорец красивата планина Бони.


Двор

Дворът към хубавата къща е близо 23 акра. От входа на къщата през целия двор се простира дълга и тясна каменна пътека. От двете й страни има вечнозелени растения, които са популярни за този район. В различните части на двора гледката е разнообразна. Вие избирате дали да се любувате на красивия океан или да се възхищавате на забързания Лос Анджелис.

Вижте още: Живот в сламена къща


Време е за реализация на вашите идеи

Ако каменната къща на Ди Кларк в Малибу ви е харесала, но не можете да си позволите да я закупите, то тогава можете да приложите на практика поне някои от красивите идеи за обзавеждане и декориране на дома. Не забравяйте, че в MaistorPlus.com ще откриете подходящ специалист за всеки ваш домашен ремонт или интериорен проект. Направете безплатно запитване в платформата, сравнете офертите и репутацията на изпълнителите и бъдете с една идея по-близо до вашата представа за мечтан дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта