Блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки

Публикувано на 25/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 07/07/2016 | Видяно 21 130 пъти

На която и географска ширина да се намира новият дом на приятелите ви, вероятността там никога да не вали е много малка. Дори и все пак да предположим, че съществува напълно безвалежно местенце на планетата ни, добре е да си припомним, че силното слънце също извиква необходимост от защита. Затова, избирайки стилна стойка за чадъри, ще изпъкнете не само с оригиналност, но и с функционалност на подаръка си. Още повече, новата придобивка може да приюти в себе си и други предмети и декорации. Всичко зависи от въображението на домакините ви.

Вижте още: Страхотни чадъри, с които ще ви се иска да вали постоянно


Блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки

Хора, които много обичате, най-после си имат свое собствено жилище. Обзаведено е по техен вкус, с цялата им любов и внимание. Искрено се радвате за тази сериозна стъпка в живота им и сте поканени на гости, за да я отпразнувате. Възниква неизбежният въпрос обаче какво да занесете, за да остане мил спомен за новодомците от вас. Тук се намесваме ние, с няколко предложения, как да блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки. Ако пък вашият апартамент или къща се нуждаят от обновяване, насреща са опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Не подминавайте свещниците

Може да ви се струва, че свещниците са твърде предвидими, но не ги подценявайте като вариант. Те лесно се превръщат в приятен акцент за всеки интериор и са в състояние да внесат уют и в най-непретенциозния дом. Близките ви ще оценят подаръка.


Всеки ключ да си знае мястото

Лесно ще си спомните за поне един случай, в който нямате представа къде сте си оставили ключовете. Същото е и с новодомците, за които търсите подарък. Безкрайните лутания в опити за опресняване на паметта на кое място последно е забелязан ценният предмет, бързо могат да бъдат елиминирани с една семпла поставка за ключове. Би стояла чудесно в антрето на близките ви и те със сигурност ще ви бъдат благодарни.


Край на разпръснатите списания

Разпръснатите навред вестници и списания може и да са показател за наличие на творчески натури в жилището, но повече създават безпорядък. Помогнете на близките си да систематизират съхраняваната от тях преса на едно място, като ги зарадвате с удобна стойка за списания. Така ще ги избавите от поне един причинител на хаос в дома им.

Вижте още: Поднесете на гостите си впечатляваща почерпка с тези симпатични съдове


Наистина ще блеснете с декоративна камина!

Оригиналният подарък, с който несъмнено ще блеснете, е една изящна декоративна камина. Пламъците ѝ винаги ще им напомнят за топлата ви дружба. А за да бъде и вашето домашно огнище винаги готово за посрещане на скъпи гости, поверете освежаването му на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, опишете идеите си и до 24 часа ще получите конкурентни оферти. Изберете най-добрата за вас и след приключване на проекта споделете своята оценка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта