Как изглежда пищният дом на мечтите на Кейт Бланшет

Публикувано на 07/04/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 4 194 пъти

Освен с първокласната си актьорска игра, в холивудските среди Кейт Бланшет е известна с деликатното си поведение, изтънчения вкус и предпочитанието си към предизвикателни роли. Ето защо никой не се учуди, когато тя изигра главната роля в драмата на Уди Алън - "Син Жасмин". В нея тя играе дама от висшето общество на Ню Йорк, която се мести, за да избяга от неуспешния си брак. Сценарият безспорно е въздействащ, а самият филм печели Оскар, но един от най-впечатляващите щрихи е къщата, в която Кейт Бланшет живее. В момента тя е обявена за продан, а ние искаме да ви я покажем, за да почерпите вдъхновения за своя дом. Ако той има нужда от преустройство и модернизация, не се колебайте да потърсите съдействието на дизайнерите, регистрирани в сайта на MaistorPlus.


Завиден обем и простор

Първото впечатление, което човек придобива в тази къща, е усещането за безкраен простор. Отворените пространства и високите тавани ви създават чувството на свобода все едно сте навън, а не сте затворени сред 4 стени.

Вижте още: Модерен планински заслон с впечатляваща архитектура


Обособен кът за изкуство

Пищният простор на този дом е отредил кът и за изкуство. Огромно фоайе предлага на гостите да се насладят на различни произведения. Поставена е дори пейка за онези от посетителите на къщата, които искат да съзерцават по-дълго картините, фотосите и скулптурите.


Изчистена и голяма кухня

Освен за пищността, в кухнята е помислено и за комфорта. Просторните плотове, удобните мивки и островчето в средата предразполагат всеки член на семейството да се включи към кулинарни приключения.


Приветлива и уютна дневна

Погледнете снимката добре. Не ви ли се иска да се отпуснете на дивана или на някой от столовете, за да разпуснете след тежкия работен ден. Както може би забелязвате, в дневната също е отредено място за изкуство.


Спалня с кът за почивка

Няма как да не се впечатлите от размерите на спалнята. Голямо е не само леглото, просторна е и спалнята. А най-хубавата част от нея е отделеният кът за хранене със стрехотна гледка. Така закуската в леглото придобива нови измерения.


Технологиите не са пропуснати

Вече стана ясно, че изкуството е на почит в този дом. Забележете обаче, че технологиите също не са пренебрегнати. Какво по-хубаво от това, докато сте в банята, да можете да се информирате за случващото се по света, за цените на стоковата борса, за горещите политически въпроси и пр.

Вижте още: 5 вдъхновяващи примера за икономични и миниатюрни къщи


Но най-хубавото е...

Истина е, че домът е разкошен. Всяка част от него е направена с много вкус и стил. Повечето от вас обаче вероятно ще се съгласят, че най-хубавата част от него е огромната тераса, разположена в непосредствена близост до морето. Гледката, въздухът, слънчевите лъчи - всичко това ще ви дарява с положително настроение и нагласа за посрещане на всеки следващ ден.

Целият дом се простира на над 520 кв. м, а цената, за която е обявен, е 5 милиона долара. Ако не може да си го позволите, но искате да заимствате идеите му, обърнете се към специалистите по интериорен дизайн. Те ще ви помогнат да сбъднете своята лична приказка. Опишете проекта си, за да получите най-изгодните цени, след като разгледате профилите на кандидатите и оставените за тях оценки.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта