Малко студентско студио, преобразено с щипка скандинавско великолепие

Публикувано на 06/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 3 205 пъти

Студентските апартаменти обикновено са малки, неудобни, често под наем и се чудим какво да направим, за да си осигурим максимален комфорт и да направим помещението приятно за живеене. За съжаление обаче се оказва, че разполагаме с малко средства, а и сме оганичени, тъй като жилището не е наше. Но надежда има! Ето една изключително семпла, но много красива и лесно изпълнима идея за малко студио в скандинавски стил. Основният тласък на въображението е вложен в обзавеждането, затова не е необходимо да бъркате дълбоко в джобовете си за направата на тежки ремонти. Доверете се и на професионалистите по интериорен дизайн, за да ви дадат индивидуални съвети и да ви окажат безценна помощ за преобразяването на дома.


Добре дошли в свеж и стилен дом!

Още от вратата ни посреща изчистеният бял интериор с черно-сиви акценти, който разкрива великолепието на характерните черти на Скандинавия. Без излишни мебели и натруфени елементи - семпъл подход, спестяващ много пространство.

Виж още: Модерно и практично: мини студентско общежитие в Хонг Конг


Пухкавото уютно легло е основен акцент

Леглото е основното местенце за почивка и отмора, затова, независимо от големината на апартамента, осигурете си най-удобното легло, което можете да си позволите. Декорирайте с пухкави меки завивки и разпръснати възглавнички с разнообразна шарка за допълване на уютната идилия.


Удобна мини-дневна

Какво повече ви е нужно в една дневна освен комфортно диванче и симпатична кафе-масичка? Когато разполагате с помещение с малка квадратура, определено това е напълно достатъчно. А и не можем да отречем, че по този начин запазваме неподправения чар на скандинавската обстановка.

Виж още: Апартамент в София удивява с функционалност. А къде е кухнята?


Красотата в хаоса

Можете да изберете голяма секция за съхранение на книги и всякакви други предмети, но ако нямате особено големи финансови възможности, този вариант е най-добрият за вас. Ежедневна небрежност, която обаче изглежда някак различно и красиво, не мислите ли?


Кътче за работа и учене

Почти немислимо е да се лишите от поне едно малко бюро, на което да можете да съсредоточите мислите си в една посока и да се откъснете от заобикалящата ви среда, за да сте максимално ефективни в работата си. Една изчистена бяла масичка ще свърши чудесна работа.

Виж още: 12 идеи за оползотворяване на таванското помещение


Малка кухненска трапезария

Все някога ще ви се наложи да поканите някой на гости, затова изберете комфортна маса за хранене. Така и самите вие ще можете да се чувствате много по-уютно, а това е важно, ако искате да превърнете мястото в свой дом. Ако разполагате с изключително малко място, бихте могли да използвате трапезарията и като свой офис, след приключване на похапването.

Потърсете помощ от специалистите, регистрирани в MaistorPlus - те ще ви помогнат да изпълните жилището си с приятна атмосфера и ще реализират лесно вашите идеи. Пуснете безплатна заявка и ще получите оферти от водещи компании - разгледайте профилите и клиентските оценки на всяка от фирмите, за да сте сигурни, че взимате най-доброто решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта