Апартамент в София удивява с функционалност. А къде е кухнята?

Публикувано на 04/12/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/07/2016 | Видяно 4 263 пъти

Отворено жилищно пространство ви посреща с "добре дошли", веднага щом прекрачите прага на този дом. Варосаните в бяло тухлени стени придават усещане за чистота и свежест, същевременно ни отвеждат на север, към Скандинавите. Към всичко това успешно се присъединява и лек винтидж привкус.


Апартамент в София удивява с функционалност. А къде е кухнята?

Апартаментът V01, за който ще ви разкажем в тази статия, е подвластен на белия цвят. Излъчва чистота, умело съчетава фрагменти от различни интериорни стилове и впечатлява с функционалност. А най-хубавото е, че се намира в София, България - дело е на дизайнерите от "dontDIY", които съумяват да оползотворят наличното пространство по максимално добър начин. Черешката на тортата несъмнено е кухнята, стига да успеете да я откриете. Осигурете нов облик и на своя дом с помощта на препоръчани специалисти в областта на интериорния дизайн.

Вижте още: Оригинален апартамент, съчетал семплия дизайн със съвременното изкуство


Работен кът, където да похапнеш

Често се случва в жилищата с по-ограничено пространство да се обедини зоната за хранене с тази за работа. Тук също е спазен този похват, а избраното светло дърво за масата деликатно се вписва в цялостния интериор наоколо.


Почивката е важна

Собствениците и гостите на този приятен апартамент могат да се насладят на своя отдих в компанията на нежен допир от син плюш. Отново е заложено на дърво в светъл цвят за кафе-масичката, чийто дизайн е логично продължение на трапезарната ѝ посестрима.

Вижте още: Стаята за гости - ако ще я има, нека е страхотна!


Библиотеката отблизо

Мисията "уютен дом" няма как да се случи, ако липсва пространство, отредено за книгите. В тази библиотека последните се чувстват изключително комфортно, а интересното при самата мебел е, че долната ѝ част е леко наклонена напред.


Да поседнем край камината

А за да бъде напълно завършена уютната кауза, на помощ идва камината. Топлите ѝ пламъци могат да ви изкушат да си откраднете допълнителни мигове почивка с любима книга в ръка, ароматно питие или просто да помълчите заедно с близък на сърцето ви човек.


Има място не само за дрехите

Този гардероб, чиито врати демонстрират впечатляваща гъвкавост, е достатъчно обемен, за да събере в себе си не само дрехите и обувките от различни сезони, но и допълнителни вещи, нуждаещи се от съхранение. На него се пада една от основните заслуги за спретнатия вид на апартамента.

Вижте още: Трансформиращ се мултифункционален апартамент с подвижни прегради


А какво се крие зад тези врати?

На пръв поглед изглежда сякаш сме попаднали на още един гардероб и си задаваме въпроса толкова ли много дрехи имат собствениците, че не могат да ги съберат само в един. Всъщност, една такава мебел в повече никога не е излишна, пък и е в състояние да скрие в себе си какво ли не, включително и...


Вградена кухня

Компактна и функционална, тази кухня съдържа в себе си всичко необходимо за една практична домакиня. Ако се чудите къде е хладилникът, погледнете наляво. Високата бяла стена, която виждате, всъщност е поредният интелигентен начин да се намери оптимално решение за позиционирането на по-обемистите уреди.

 


Барокови сънища

Изчистената и семпла спалня изобщо не се притеснява от скромните си мащаби, компенсирани от преобладяващия бял цвят. Освен това напълно заслужено може да се гордее с изящното си легло в бароков стил.


Блестяща баня в бяло

Бялото се е настанило удобно и в банята, която изглежда наистина блестящо и е отличен завършек на обиколката ни из този уникален апартамент. Поставете ново, красиво начало и за вашия дом, като се обърнете към опитните интериорни дизайнери, които ще откриете при нас. Заявете проект, напълно безплатно, без обвързване, и в отговор ще получите оферти от различни изпълнители. Сравнете, преценете и наемете на работа кандиата, отговарящ максимално на вашите изисквания, а след изпълнение на поставените задачи, споделете своята оценка в сайта.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта