Паркетите BAUWERK – когато всичко е от значение

Публикувано на 03/12/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 700 пъти

"Има едно единствено ценно нещо в изкуството - това, което не може да се обясни с думи"

Замисляли ли сте се колко често на човек му се налага да измерва квадратни метри под краката си - най-малко два пъти в живота си. Веднъж, когато пресмята закупуването на жилище, и втори, когато избира подовата настилка за новия си дом. Подобна инвестиция със сигурност се прави с цел дългосрочно пребиваване в дома, от което би следвало изборът да е бил обмислен и да отговаря на нуждите и вкусовете ни. А това се отнася не само до конкретния имот, но и до желанието да го превърнем в нашия мечтан дом, в който всеки детайл е от значение за уюта и личния ни комфорт.


Избирайте продуктите си с внимание и любов

Често се случва така, че елементите у дома спират да ни правят впечатление, преминаваме през тях, сякаш не съществуват и не внасят и доза интерес у нас, не приковават вниманието ни и съответно не успяват да внесат и капка радост в ежедневието ни. Ако това се случи, то сме пропуснали много важен детайл още в самото начало - прескочили сме момента на удоволствието, изпуснали сме да потърсим искрицата любов, вложена в нещо, предназначено да ни служи дълго. Не сме оценили качествата на предметите, с които сме решили да се обкръжим, и, макар това да са само материални вещи, те гъделичкат сетивата ни и влияят на настроението ни.


Направете осъзнат избор

С всичко казано дотук дадохме описание на един мисловен процес, който в реалността протича между две премигвания и има едно име - осъзнат избор.

Именно такъв осъзнат избор вече над 85 години отличава швейцарската марка за паркети от естествена дървесина BAUWERK. Създадени с пословична прецизност, ентусиазъм и страст, продуктовите линии застават начело при избора на водещите дизайнери, като се превръщат в основа и неделимо цяло от интериорните им концепции.

Как се постига подобно качество - с постоянство, увереност, непрестанно внимание и търсене, със свежи идеи и дълбоко разбиране за ценността на последователното движение в правилна посока, без остъпване и компромиси.


Швейцарска прецизност и точност

Повече от 80 години компанията BAUWERK произвежда паркет с най-високо качество, с емблематична швейцарска точност. Това, което безспорно отличава паркетите BAUWERK, е духът на иновациите, грижата за природата и качеството на живот. С времето всеки продукт и услуга търпи промени, но традицията и качеството остават и днес за BAUWERK, които формират жилищната среда, вдъхновяват и сътворяват съвременен дизайн.


Качество от самото начало

За постигането и поддържането на високо качество на един продукт, нищо не опира до случайностите. За паркетите се отнася същата логика. Именно затова BAUWERK работи с грижливо подбрани суровини от стриктно контролирани източници. Гарантираното качество е немислимо без старателен подбор на оптимален суров ресурс в комбинация с нанасянето на неразтворими лепила и лакове.


Непоколебима увереност

Качеството е резултат на постоянен контрол и следене на изпълнението на всички изисквания, като процесът на производство свързва традиция и технологии, машини и хора. С тази непоколебима увереност BAUWERK достига до вас, предлагайки продукт, който ще ви дари с години безпроблемно подово покритие.


Предимствата на двуслойния слепен естествен паркет

Професионалното полагане на паркета е също толкова важна предпоставка за качествата на паркета и неговата издръжливост. Ние от Фивекс с удоволствие ще Ви покажем как трябва да се работи.

  • По-малко шум: Монтажът с лепене за основата "поглъща" звука, подът ви не вибрира и по този начин намалява резонацията до 50% в сравнение с т.нар. плаващ монтаж.
  • Плътни монтажи: Двуслойният паркет може да бъде монтиран плътно до други видове настилки без фуги, прагове и лайсни. Не е необходимо прекъсване при вратите при преход от едно помещение в друго.
  • Паркет при подово отопление или в банята: Благодарение на компактната си структура двуслойният паркет притежава ниско термично съпротивление 0,038-0,089 m2K/W, и може да бъде използван както при подово отопление, така и при охлаждане на пода.


Мисията на BAUWERK - "Чист въздух - качествен живот"

Замисляли ли сте се за чистотата на въздуха, който вдишвате, дори в домовете си? Над този въпрос напоследък има все по-сериозни изследвания, тъй като пряко повлиява здравословното състояние на човека.

BAUWERK е една от малкото компании, които са прецизни до последния детайл и гарантират, че нито един от компонентите в тяхната продукция не съдържа токсични материали, сертифицирани с Sentinel-Haus certification. От друга страна, допринасят и с благотворното въздействие върху човешкия организъм, чисто визуално, от вида и топлотата на дървото.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта