Удивителни интериорни идеи за любители на необичайния дизайн

Публикувано на 08/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 3 679 пъти

Дали и вие сте сред онези хора, които обичат предизвикателствата, артистичността, нетипичните креативни изобретения и чудати декоративни елементи? Значи сте на правилното място! Време е да ви потопим в света на оригиналните дизайнерски хрумвания, които ще подправят интериора с щипка пиперливост, оригиналност и творчество. Луксозни, колоритни - вариантите са наистина разнообразни, но трудно бихме могли да ги определим като семпли. Вдъхновете се за промяна и не забравяйте да се обърнете към специалистите, които ще съживят всяка ваша идея по един неповторим начин!


Оригинална стъклена настилка с парчета огледало

Счупеното носи нещастие? Е, едно е сигурно - собствениците на този дом са истински щастливци. Идеята за настилки от стъкло съвсем не е нова, но виждали ли сте преди такава, в чиито стъклени панели е пълно с малки парчета начупено огледало? Може би някои от нас биха се чувствали некомфортно в подобно жилище... а може би не?

Виж още: Цветът Марсала навлиза в интериорния дизайн през 2015г.


Внушителна стенна етажерка

Книгите и вещите ви могат да заемат своите скромни местенца в тези интригуващи, асиметрични кутийки, формиращи голяма и впечатляваща етажерка, разположена почти върху цялата стена. Описанието създава усещане за натруфеност, но вижте само крайния резултат! 


Да разчупим мебелите

Освен с функционалност, тази мебел допринася и със създаването на една нетипична и разчупена нотка в интериора. И все пак, идеята е изпълнена по много изтънчен и красив начин - създадена от професионалисти с вкус.


...А защо да не разчупим целия интериор?

Прекомерната употреба на креативност, невинаги води до неприветливи и натрапчиви резултати. Вижте само колко красив вид има тази стая - сякаш е платно на изкусен творец.


Кухненски плот с вграден аквариум

Дали ще отглеждате истински рибки вътре или ще използвате тази оригинална идея единствено като декоративен елемент - изборът е изцяло ваш. Но, нека си признаем - подобна мебел няма как да не предизвика възторг, дори и в хората с по-семпли предпочитания.

Виж още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Релефни форми по стената

Украсяването на стените не опира единствено до окачването на картини и снимки. Тези многоъгълни геометрични фигури са една добра идея за нещо наистина различно и уникално, с което да декорирате дома си.

Предложения от всякакъв характер, превъплъщаващи различни форми на креативно въображение, а това са само малка част от нещата, с които бихте могли да изпълните атмосферата в жилището си. Не се колебайте да потърсите професионалистите, които да изпълнят всичките ви фантазии и да ви помогнат да се сдобиете със своето мечтано местенце за обитаване. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на вашия проект и ще получите оферти от специалисти в областта. Разгледайте оценките от клиентите им и дейностите, които извършват, и изберете най-добрия екип за вас!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта