12 изумителни лед лампи за модерен дом

Публикувано на 09/10/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 8 849 пъти

Тези забележителни двуизмерни лед лампи са истинска революция в развитието на осветителните тела! Създадени от телена рамка и фини нишки, те ни представят илюзията за невероятни 3D изображения, които са перфектното допълнение към вашето нощно шкафче. Подобни лампи можете да откриете с различни размери и визия, като експлоатационният живот им е до 50 000 часа.


Модерно многопластово осветление

Осветлението трябва да подчертава максимално преимуществата на вашия интериор. Ако разполагате с малко помещение, осветителните тела могат да го разширят оптически. В случай, че дневната ви е просторна, но студена, подходящите лед лампи могат да я направят много по-уютна и приятна за обитаване. Затова изберете осветителни тела, които не просто компенсират липсата на естествена светлина, а създават неповторима атмосфера! Поиграйте с цветовете, създайте невероятни нива на осветление и се убедете сами, че то може изцяло да преобрази вида на вашия дом!


Съвременните лед лампи имат неповторимо елегантно излъчване

Независимо дали ще я поставите в кухнята, дневната или пък трапезарията, подобна лед лампа със сигурност ще придаде на помещението доза изтънченост. Предимствата на подобни осветителни тела обаче далеч не се изчерпват с тяхната уникална форма. Лед лампите впечатляват най-вече със своята икономичност, която ви дава възможност да намалите многократно сметката си за електроенергия.


Удивителни лед лампи под формата на свещи

Макар обикновените свещи да придават усещане за романтика, те не бива да бъдат оставяни без надзор, за да не пламнат с тях и завесите в дневната. Невероятна алтернатива обаче намираме в лицето на тези лед лампи, които умело пресъздават идеята за романтичен полилей със свещи. Освен, че няма да се налага да наглеждате лед крушките постоянно, те печелят симпатиите ни и с факта, че имат дълъг експлоатационен живот и са щадящи към природата.

Виж още: Най-впечатляващите LED решения за баня


Създайте по-топла и приятна атмосфера с идеалната лампа

Често срещано е мнението, че лед осветлението не внася достатъчно уют в помещенията. Изборът на вида светлина обаче се явява водещ фактор в преследването на комфорта, затова обмислете внимателно дали да изберете крушки с бяла, топло бяла или пък дневна светлина. Полилей с интересен дизайн в съчетание с топло бяла светлина например е един страхотен вариант за една по-спокойна и гостоприемна дневна.


С тези мебели домът ви буквално ще свети

Технологичният напредък направи възможно създаването на уникални мебели с вградени осветителни тела, които преобразяват представите за съвременен интериорен дизайн! Те са направени от естествена дървесина с вградени лед панели, които придават на помещението цвят и добро настроение. Инвестирането в подобно "светещо" обзавеждане за дневната може и да ви се струва рисковано, но тези мебели със сигурност ще впечатлят вашите гости!


Меки лед лампи, подобни на антистрес топчета

Вдъхновени от антистрес топчетата, тези лед лампи ви предлагат приятно осветление и възможност да моделирате формата им, като просто ги стиснете. Те са интересно решение за всяка спалня или дневна, което обаче няма да натоварва прекомерно сметката ви за ток. Изработени са от силикон, което ги прави изключително меки, а забавният им дизайн ви дава възможност да проявите креативност в обзавеждането.


Лед лампи, вдъхновени от водата

Смели и страшно актуални - тези лед лампи разчупват традиционната представа за осветителни тела и създават отношение към природата, защото са вдъхновени изцяло от естественото движение на водата. Те са създадени изцяло от рециклирани материали и са изключително фин завършек към всеки артистичен дом!


12 изумителни лед лампи за модерен дом

Осветителните тела днес имат голям принос за цялостния облик на нашия дом, затова е важно да обърнем внимание на техните качества и дизайн. Днес ще ви представим 12 страхотни лед лампи, които впечатляват с неподражаема визия и изключителна функционалност! Коя идея ви допада най-много и как я съчетахте с останалата част от интериора? Споделете с нас резултатите, а ремонта у дома оставете в ръцете на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus!


Невероятни светещи гъбки за бюрото в офиса

А ето и едно забавно решение, което да пренесете в офиса! Обстановката на работното място трябва да провокира вашата креативност, да ви вдъхновява и зарежда с енергия за изпълнение на задачите. Интересно намигване в тази посока са тези изумителни светещи лед гъбки, които са смел враг на скуката и внасят късче природа и в най-сивия офис.

Виж още: 10 очарователни решения за осветителни тела за дома


Икономичност, дълготрайност и разнообразие в дизайна

Освен, че са изключително икономични, лед лампите имат и много дълъг експлоатационен живот. Обикновено гаранцията им е около 2 години, макар че някои лед крушки могат да издържат дори два пъти по-дълго. Освен тези безспорни предимства, този вид осветление не ви ограничава и откъм дизайн - на пазара днес можете да откриете лед лампи, приели всякакви размери и форми, така че да допълват перфектно и най-ексцентричния интериор.

Виж още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Украсете дома си с лампи от глухарчета

Тези симпатични осветителни тела са идеален акцент за вашата дневна, защото създават усещане за естетика и внимание към детайлите. Това светещо късче природа е създадено от истинско глухарче, свързано към батерия чрез медна нишка. Изумително, нали?


Уникални лед фенери за градината

За финал ви представяме тези уникални лед лампи, които са икономичен начин да я направите по-светла и красива. Тези удивителни фенери имат стоманена рамка за устойчивост и матирано стъкло, което прави светлината им ненатрапчива. Поставете подобни осветителни тела в най-тъмните кътчета на градината и за миг тя ще се превърне в истинска приказна страна! Още интересни и практични идеи за дома можете да получите от нашите квалифицирани специалисти! Изберете подходящия професионалист за обновяването на вашия дом и градина, като заявите проект при нас напълно безплатно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта