Подновете интериора с ограничен бюджет и въображение

Публикувано на 10/11/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 10/11/2022 | Видяно 643 пъти

В днешно време източниците на идеи са многобройни. Един клик и можете да се натъкнете на страхотни предложения с малко средства, които могат да подновят визията на интериора ви. Днес ще ви представим някои такива методи, които да ви вдъхновят и да променят домовете ви.

При нужда от съвет, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus! 


Тематични декорации

В случай, че обичате да сменяте обстановката в дома си и бързо ви омръзва еднаквия интериор, то това предложение е точно за вас. Декорациите на определена тема определено не са най-бюджетните, поне като първоначална инвестиция, но ако веднъж закупите тематична украса, то може да я ползвате доста време. Различните празнични украси са присъщи за почти всеки дом, но вие може да създадете свои теми, които да използвате. Нашумели напоследък са сезонните декорации – есенни, пролетни, зимни, които стоят в домовете през целия сезон, независимо от празничните такива, които се появяват за няколко дни до месец.

 


Повторна употреба

Различни бурканчета, щайги, палети – всичко това може да се превърне в подходяща и различна декорация за дома. Може да окачите щайги на стената като рафтове, на които да наредите дори цветя за още по-естествен вид. От палетите, както знаете, може да се направят страхотни мебели, а бурканчетата в комбинация с изключително бюджетните чаени свещи не само ще се превърнат в интересни свещници, а и ще придадат много романтична обстановка в дома ви. Като бонус и допълнителна персонална нотка, може да ги украсите ръчно с бои по ваш избор.


Рамки, рамки и пак рамки

Закупуването на няколко рамки не е толкова скъпо, но те са продукт, който остава във времето. Веднъж закупили своите рамки не означава, че те трябва да останат с една и съща снимка или постер завинаги. Сменяйте често, за да не ви омръзва. Ако решите да декорирате цяла стена с различни големини рамки, то може да сменяте темите и визиите на постерите или снимките в тях. Може да играете с цветовете или пък да наблегнете на мотивиращи цитати в различна тематика и с различни шрифтове – това определено ще смени визията на цялото ви помещение.

 

Когато искате да промените нещо, просто действайте и слушайте себе си – в интериорния дизайн няма нищо грешно, след като ще се хареса на вас самите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта