10 страхотни идеи за подаръци за жени на стойност до 25 лв.

Публикувано на 14/12/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 14/12/2016 | Видяно 20 958 пъти

Избирането на подарък за жена не е лесна работа. Колкото и да е непретенциозна една дама, тя ще оцени високо, ако подарената й вещ е качествена, красива и подбрана с вкус. В тази статия ви предлагаме десет идеи за подарък на стойност до 25 лв. Надяваме се да улесним живота ви около подготовката за следващия специален ден на вашата любима, майка, роднина или колежка. Естествено, списъкът ще ви послужи и за вдъхновение около наближаващите коледни и новогодишни празници.


Полезно и симпатично таралежче

Изключително ефектен и практичен подарък е поставката за пръстени във формата на сладко таралежче. Почти няма дама без пръстени и всяка сутрин започва едно ровене из кутии и чекмеджета, за да открие правилното бижу. Подарете й удобство и усмивка срещу едва десетина лева.


Полезно и симпатично таралежче

Изключително ефектен и практичен подарък е поставката за пръстени във формата на сладко таралежче. Почти всяка дама носи пръстени и всяка сутрин рови из кутии и чекмеджета, за да открие правилното бижу. Подарете й удобство и усмивка срещу едва десетина лева.


Ретро вълни или нежни букли

Машата за къдрици ще послужи на всяко момиче с права коса, което си мечтае от време на време да изглежда различно. Базовите модели започват от около 25 лв., но резултатът ще е далеч по-зашеметяващ.


Вкусни сандвичи без никакви усилия

Семейната жена ще оцени, ако й подарите нещо, което би улеснило ежедневните грижи около дома. Добра идея е например покупката на сандвич тостер, с чиято помощ приготвянето на закуската ще става по-бързо и по-лесно. Цените на подобни уреди започват от около 20 лв., но спестеното време и удобство са неизмерими.


Красива по всяко време на денонощието

Жените притежават и използват по няколко огледала, така че, ако й подарите още едно, то определено няма да бъде излишно. А ако въпросният модел е снабден с вградено осветление за ясно видим образ по всяко време на денонощието, то новото огледало ще й стане любимо, както може би и вие.


Тя обича котки

Източник

Ако дамата обича котки, ще се влюби в ключодържател във формата на гальовния домашен любимец. Но не бързайте да купувате какъвто и да е такъв. Изберете качествена и елегантна вещ, с която тя ще се гордее и ще показва пред приятелките си, както би се хвалила с някое ново бижу.


Сияйна кожа с луксозна био козметика

Позволете й да се поглези с натурална козметика без парабени, силикони, петролни или генно-модифицирани продукти. Подарете й крем с българско розово масло в изискана опакова. Цената е под 20 лв.


На кафе с приятелки

Каквото и да си говорим, жените обичат да клюкарстват. И го правят най-добре не само във Facebook, а и по традиционния начин – на кафе с приятелки. Подарете й комплект от шест атрактивни порцеланови чаши в ярко червен цвят и накарайте гостенките й да й завидят.


За романтични моменти с плодов аромат

Подаряването на свещи е нежен жест, който може да отправите както към любимата жена, така и към роднина или приятелка. Достатъчно е да знаете, че дамата обича красивата и уютна обстановка, както и споделените моменти на приглушена светлина. Подаръчният комплект от 12 ароматизирани свещи струва около 20 лв. Но имайте предвид, че прекалено силните аромати не са за всеки, така че внимателно направете избора си.


Тя обича да чете

Прекрасен вариант за подарък е интересната и внимателно подбрана книга. Независимо дали ще изберете криминален или любовен роман, или пък произведение, насочено към развитие на личността и себепознанието, при всички положения ще зарадвате дамата.


Ефектен подарък за красив дом

За жените, които обичат да се занимават с декорация на дома, много подходящ подарък са ръчно изработените и оригинални вещи. В това число влизат вази, часовници, керамични фигурки.

А ако са й нужни повече идеи за подредбата на дома, препоръчайте й да пусне безплатна заявка в MaistorPlus, за да получи конкурентни оферти от регистрираните при нас интериорни дизайнери. Един от тях, в зависимост от информирания избор, който тя би направила, ще се погрижи домът й напълно да отразява нейната личност и да е изпълнен с пространство, свежи идеи и хармония.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта