20 великолепни идеи за спални в черно и бяло

Публикувано на 20/06/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 18/07/2016 | Видяно 26 845 пъти

Когато обновяваме спалнята, винаги търсим най-оптималния вариант, както откъм цена, така и откъм дизайн. Гарантирано добро решение в това отношение се явяват спалните, съчетаващи черно и бяло. Стилни, уютни и изключително актуални, нашите "черно-бели" идеи със сигурност ще ви вдъхновят да предприемете промяна и в своята спалня. Не посрещайте предизвикателствата, свързани с ремонта у дома, сами, а използвайте услугите на квалифицирани специалисти чрез MaistorPlus!


Голямо въображение, побрано в малко помещение

Идея, подходяща за тясно пространство, се явява тази спалня, която успява да разнообрази еднообразния вид на помещението с артистични елементи по стените. Забележете елегантното"вмъкване" на черното в интериора, което по никакъв начин не стеснява допълнително стаята.

Виж още: 5 съвета за спалня в тъмни цветове


Неопетнена красота

Ако сте настроени артистично, задължително вземете идея от това предложение, което ни показва как да съгласуваме изчистените бели елементи с богатата орнаментика на черното.


Великолепен контраст между стаята и мебелите

Тук подът отново е бял, но е в съчетание с изцяло черни мебели. Подобни модули са подходящи за по-големи помещения, с достатъчно естествена светлина, която да противостои на тъмния им цвят.


Привлечени от усещането за безкрайност

Едва ли съществува по-просторна и елегантна спалня от тази, а черните елементи, под формата на легло и декорации, придават неповторим облик на цялото помещение!


Нежно вдъхновение в бяло

Тази спалня ще ви очарова с изящен дизайн на мебелите и кокетни черни елементи, които разнообразяват светлата обстановка. Съвършенство в интериора за ценители!


Артистичност и младежки дух

Ако сте творчески настроена личност, интересувате се от изкуство и го сътворявате, тази спалня е точната доза вдъхновение, от която се нуждаете!

Виж още: Големи идеи за малка спалня


Мотивация за ранобудните

"Най-добрият начин да сбъднете мечтите си е да се събудите" - с това мотивиращо послание на стената, едва ли ставането сутрин ще ви се опре. Интересният таван придава доза екстравагантност на тази спалня, като перфектно допълнение към закачливия дизайн на мебелите.


Бялото и черното създават елегантно съчетание

Изчистени линии и премерени декорации - тази спалня придава елегантност на всеки дом! Райето е в основата на дизайна на мебелите, а белият под създава усещане за простор и чистота.

Виж още: Уникални дизайнерски легла


Пренесете Ню Йорк у дома

В това предложение преобладават правите ъгли, ярките контрасти, а за да не стане помещението твърде еднообразно, е добавен оригинален фототапет от Ню Йорк. Откраднете тази идея и я претворете у дома!


За вашите смели космополитни мечти

Не ви ли се струва, че тази спалня ще е перфектно допълнение към луксозен мезонет в Ню Йорк, например? Откраднете тази идея за своето ново жилище, като обърнете внимание на семплите форми и декорации.


Черно и бяло в скромен дизайн

Ако търсите спалня с изчистени линии и минимално количество орнаменти, това е точното предложение за вас. Минималистичният вид на стаята е разчупен от екстравагатния дизайн на лампите и облегалката на леглото, а големият прозорец ви дава прекрасна гледка!


Капка свежест никога не е излишна

Стандартен дизайн за мебелите, топъл бежов нюанс на пода и наситено зелено на една от стените - това е формулата за създаването на невероятна свежа спалня!


Стъпаловидно очарование

Тук бялото и сивото доминират спрямо черното, което пък е представено единствено чрез аксесоари. Обърнете внимание на интересния дизайн на скрина и шкафовете, който "разчупва" значително обстановката. 


Кралско великолепие

Тази спалня може да задоволи претенциозния вкус дори и на кралските особи, а на любителите на лукса ще предостави едно наистина неповторимо изживяване!


Спокойствие и равновесие

Някои от вас може да сметнат тази спалня за твърде обикновена, но нейната красота се крие в невероятния дизайн на леглото и неповторимите форми на мебелите.


Изключително делови дизайн

Ако толкова обичате работата си, че ви се иска да пренесете офиса си в спалнята, тази идея е точно за вас. Стилът е делови, мебелите са с неповторим дизайн, а черното и бялото са преплетени изключително елегантно в отделни детайли.


Любопитно съчетание на черното и бялото с дърво

Ако към бяла спалня с екцентричен дизайн добавите и нежни дървени елементи, ще получите истинско доказателство, че в интериора всичко е постижимо!


Истинска идилия...

Черните стени са по-екстравагантно решение, което не е подходящо за всяка стая. За целта тя трябва да бъде доста голяма, както и да има достатъчно светли елементи, които да допълват вида на спалнята в перфектно цветно равновесие.


Интригуваща идея за пътешественици

Обичате да пътувате и да събирате сувенири от всяко посетено кътче? Вгледайте се в детайлите на тази спалня и ще откриете истински черно-бял пътеводител за авантюристи.


Супер модерно решение за вашия дом

Това предложение е пример за това как срещата на бялото и черното може да се превърне в едно наистина актуално и неподражаемо решение! Ако нашите предложения са ви вдъхновили да реновирате и своята спалня, доверете се на MaistorPlus в намирането на подходящи майстори! Пуснете заявка, разгледайте офертите на доказани специалисти и сравнете оценки за работата им от клиенти, като направите безплатна заявка при нас още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта