Уникални дизайнерски легла

Публикувано на 23/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 13 435 пъти

Децата обожават различното и необикновеното. Момчетата желаят легла под формата на автомобили и камиони, а момичетата се възхищават на приказните карети, сърцата, къщичките и красивите балдахини. Дизайнерите са помислили и за двата пола и са създали изключително креативни решения за детската стая.


Люлка вместо легло?

Каквото и да си представите като форма, то вече със сигурност съществува. Така че пожелайте си леглото-мечта и то ще бъде изпълнено от добър професионалист!


Уникални дизайнерски легла

Съвременните дизайнери измислят все по-причудливи легла, които са не просто удобни, а допълват по изключително оригинален и интересен начин интериора на спалнята. Мебелите се отдалечават от традиционния си вид и придобиват неспецифични форми. Вижте няколко креативни идеи за красиви, модерни и комфортни дизайнерски легла. А ако се вдъхновите и искате да създадете своя собствена визия на спалното легло, потърсете креативен и оригинален изпълнител за поръчкови мебели, който да осъществи вашия проект.


Легло, разказващо приказка и за възрастните

Възрастните също могат да се насладят на такива необикновени мебели. За ограничени пространства е подходящо леглото-книга. То представлява два съединени матрака, а завивките са като страници. Сутрин "книгата" се затваря и леглото се превръща в място за сядане, а вечер се отваря и става удобно място за сън.


Любимият кът на спящата красавица

Осигурете на децата си приказни изживявания в рамките на собствените им стаи! Бихте могли и сами да сбъднете сънищата им, използвайте въображението си, подръчни материали и двете си ръце.


Легло или птиче гнездо?

Има и други разнообразни дизайнерски легла, наподобяващи реални неща - птиче гнездо, гора, шоколад, хамбургер и др.

Виж още: Направи си сам табло за легло от палети


Минималистични легла

Минимализмът, който се характеризира с ясни форми и ниски мебели, е топ тенденция в интериора. Съвременните дизайнерски легла са вдъхновени именно от него и преобръщат представата за традиционната спалня.

Вижте още: Високотехнологични легла от бъдещето


Съчетайте леглото с дизайна на спалнята

Можете да експериментирате с всякакви цветове и интересно разположение на мебелите, внесете и разнообразни декорации, които да освежат спалнята, за да бъде едно уютно и приятно местенце.


Акцентирайте различни елементи в интериора

Боядисването само на една стена или използването на различен материал за нейната декорация, прави чудеса с интериора. Изпробвайте и вие и ще се убедите в резултата сами.


Розова приказка

Розова идилия за всички мечтаещи принцеси.

Вижте още: Дизайнерски столове с уникални форми


Легла с нестандартна форма

Дизайнерите предлагат и различни модерни варианти на легла с нестандартни форми. Залагат основно на причудливите фигури, както и на интересни функционални решения.


Поканете природата

Ако искате да се сдобиете с вашето уникално дизайнерско легло, в MaistorPlus ще откриете точните професионалисти за тази цел. Тук можете да разгледате разнообразни оферти и да сравните коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта