4 нюанса на синьото в спалнята

Публикувано на 06/11/2017 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 06/11/2017 | Видяно 3 883 пъти

Спалнята е онова място в нашия дом, което ни приютява след дълъг ден. Затова е повече от важно да се чувстваме щастливи в нея. Там можем просто да се насладим на тишината и на уюта, който сме си създали. Не е никак без значение как ще се обзаведе това помещение. Според специалистите синьото е най-подходящият цвят за една спалня, защото провокира положителни мисли и приятни чувства. Този цвят ни успокоява и стимулира да спим оптималните осем часа. Ето защо ще ви покажем четири различни сини спални, от които да почерпите вдъхновение. Допитайте се до професионалистите, които работят с MaistorPlus, за да сте сигурни, че ще сътворите една стилна и непретенциозна спалня.


Елегантни сини пердета в спалнята

Подарете си спалня, в която деликатно да се пресичат няколко нюанса на синьото. Избягайте от градския стил, който наложи щорите за прозорци, като по-практични. Заложете на пердета в тон с таблата на леглото, както е показано на снимката. Тези пердета падат елегантно сякаш са течаща вода. Десенът е изключително пленяващ и внася допълнителен финес в цялостното обзавеждане. Всичко в тази спалня говори за финес, а красивото винаги е на мода. Лесно е човек да се почувства специален, а това е нещо, което всеки от нас заслужава – да има кътче в дома си, където да бъде необикновен. Направете първата крачка и превърнете познатата стая в приказна спалня.


Плетено одеяло за покривало на леглото

През последните години плетените одеяла станаха изключително популярни. Освен топли обаче, те се оказват и невероятно стилни. Както в случая, това синьо одеяло допълва чудесно приятната атмосфера в спалнята, правейки я още по-успокояваща. Едновременно практично и модерно, то може да се използва и като нестандартно покривало за леглото. Ако ви се струва все пак, че всичко е прекалено синьо и искате да внесете доза друг нюанс в стаята, имайте предвид, че трябва внимателно да съобразите кои цветове ще се съчетаят успешно със синьото и кои биха изглеждали не на място. Допитайте се до доказали се интериорни дизайнери, регистрирани в сайта ни MaistorPlus.


Сини арт тапети в спалнята

Изключително цветна и носеща положително настроение спалня. Тези арт тапети в син и бял цвят стимулират въображението и внасят доза приятна лудост. Ясно може да се разграничи формата на птица по тях. Този декор носи усещането за свобода и волност. Една такава спалня е идеалното място за хора, които обичат да е цветно навсякъде около тях. Тук няма шанс да се почувствате унили или нещастни. Точно обратното, това лично ваше място ще ви помогне да съхраните цветовете вътре във вас, поощрявайки ви да раздавате повече усмивки и позитивна енергия.


Тъмносиня спалня

Големите помещения поощряват експериментите. Ако спалнята ви не е с размерите на кутийка, то имате възможността да съчетаете по-тъмни с по-светли цветове. Както е в случая – бяло и тъмносиньо са преплетени, за да се получи една наситена, но не гротескова спалня. Да обзаведете с финес, означава да подберете и най-подходящите мебели. Хубаво е те също да са в светъл тон, за да се запази усещането за свободно пространство. В стаята може да има кресло или просто обикновен стол, това зависи от вас. Трябва да се водите и от личните си усещания, защото важното е вие да обитавате това помещение с удоволствие. Ако сте готови за промяна, свържете се с добри интериорни дизайнери, които да направят от спалнята ви истинско приказно местенце. Заявете безплатно своя проект и сравнете получените предложения.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта