Оригинални идеи за великолепно светлинно шоу в спалнята

Публикувано на 27/06/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/06/2017 | Видяно 6 440 пъти

Ако искате да внесете малко по-различна, разчупена, много успокояваща и романтична атмосфера в спалнята, то със сигурност сте на правилното място. Следващите идеи за осветление ще ви възхитят и ще ви накарат да се усмихнете, затова почерпете вдъхновение, а когато решите да пристъпите към действие, разчитайте на най-добрите електротехници в тази област!


Стенни панели, които къпят спалнята със неземна светлина

С напредъка на строителството и интериорен дизайн възникват все по-интересни идеи, които изцяло променят стандартните представи за стил в дома. Стенните панели стават все по-предпочитан метод за внасяне на идентичност в интериора. Показаната тук комбинация от дърво с нежнo интегрирано осветление създава един шедьовър, който намира изключително подходящо място в спалнята и внася нов живот в стаята.


"Пропукана" текстура

Ако първата идея за стенни панели ви е харесала и сте готови да преминете още една стъпка напред, то изборът на тази пропукана текстура с вградено осветление ще ви възхити дори повече. Тя внася щипка пиперлива артистичност, но е придружена от много нежно и успокояващо усещане.

Виц още: 8 креативни идеи, които ще направят спалнята по-просторна 


"Преплитане" на светлината с бетонни панели

Този път дървото отстъпва място на бетона, който с помощта на изтънчено дизайнерско хрумване бива подреден върху стената, като имитиращ плетена кошница. А начинът, по който светлината "наднича" през процепите е изключително красив и пленяващ. Каква прекрасна творческа идея!


Кристално сияние

В тази спалня се разкрива великолепна гледка от нежно сияние, отвъд стъклена плоскост с красиви релефни форми, които изключително много наподобяват кристали. Впечатление правят и двата странични полилея, които хвърлят приглушена светлина върху таблите, служещи за нощни шкафчета. Цялата обстановка е мистична и приказна, приканваща за вълнуващи и запомнящи се сънища.

Виж още: Уникални идеи за акцентиране върху стените в спалнята


Заиграване със светлината

Тази идея представя една интересна подредба на различни осветителни тела, които сякаш закачливо разхвърлят снопове топла светлина навсякъде около голямото удобно легло. Няма как да не забележим и красивия дизайн на стената отзад. Комбинацията от всички тези елементи, макар и сякаш случайно подбрана, всъщност внася неповторимо усещане за хармония.


Красив подход за индиректно осветление

Поредната идея за стенен панел предлага този път малко по-обикновен и изчистен метод за индиректно осветление, идващо иззад плоскостите. Тук дизайнът на стената е съчетан с лек намек за интериорна минималистичност, която все по-често намира място в домовете ни.


Една идея за драматично вдъхновение в спалнята

Ето и едно удивително дизайнерско хрумване, което би допаднало на по-смелите, търсещи уникалност, идентичност и артистично докосване. Тук светлината се спуска по шелф, който тръгва от самата стена, а цветът може да бъде манипулиран, в зависимост от настроението и дейностите, които извършвате в стаята.

Ако сме успели да ви впечатлим и накараме да мечтаете, то нека ви помогнем да изпълните мечтите си - потърсете архитекти, които да проектират спалнята ви точно така, както я желаете. Пуснете безплатна заявка и ще получите най-подходящите за вас оферти от конкурентни компании, които ще можете да сравните и сами да изберете най-добрата сред тях.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта