Уникални спални в топли есенни нюанси

Публикувано на 18/11/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 10 996 пъти

Златната есен обгръща с нежност домовете ни и присъствието на елементи в жълто става задължително в интериора. Те са в състояние да направят спалнята източник на енергия и добро настроение, като стоят перфектно до мебели в бежово, които създават плавно преминаване към тъмния дървен под. Внедрете жълтото в спалнята под формата на леки завеси, пухкави килимчета, нощни лампи или пък страхотни декоративни възглавнички!


Червените елементи в спалнята трябва да се подбират внимателно

През есента червеното завладява не само гардероба, но и домовете ни и в тази спалня го срещаме под формата на ефектен акцент. Тази оригинална идея е подходяща за тези от вас, които не могат да инвестират много в освежаването на спалнята, но имат спешна нужда от нещо ново в интериора. Подобно цветно решение със сигурност ще направи и най-семплото помещение олицетворение на добрия вкус!


Важната роля на подходящото осветление в спалнята

Подобна луксозна спалня е перфектното допълнение към всеки модерен дом, защото комбинира успокояващи нюанси с това наистина ефектно осветление. То придава индивидуалност на стаята, без да я прави твърде тъмна или схлупена, а мекият килим на пода в съчетание с красивите декоративни елементи й придават изтънченост и красота.

Виж още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Страхотна спалня в зелено насред динамичната градска среда

Зеленото отдавна не е само символ на пролетта и разцвета. Днес то ни напомня и на любимата ни част от есента, в която парковете са все още зелени и от време на време пада по някое златно листо. Именно тази енергия пресъздава тази великолепна спалня, която е свеж начин да внесем късче природа у дома дори и сред забързаната градска среда. Основното правило тук е, че независимо дали ще заложите на тъмен или блед нюанс на зеленото, подът трябва да е светъл.


Придайте неповторима елегантност на интериора

Представяме ви едно невероятно кътче, в което с удоволствие бихме пили сутрешното си кафе! Елегантният дизайн на тази спалня и перфектният подбор на декорации създават усещане за хармония и предразполагат към заслужен релакс. Най-впечатляващите елементи от нея са страхотният таван, който уголемява помещението във височина, семплите мебели, които срещат светло и тъмно дърво, както и симетрично разположените огледала, създаващи усещане за простор.

Виж още: Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня


Спално помещение, подчинено на неочаквано успешен контраст

Тази царствена спалня е подчинена на контраста между червеното и бялото, които тук загърбват различията си и създават уникална цветова комбинация. Преливането между спалнята и останалите помещения е осъществено благодарение на тъмния под от дърво, а оскъдните декорации са перфектно подбрани така, че обстановката да не стане претрупана и кичозна.

Виж още: 20 великолепни идеи за спални в черно и бяло


Очарователна спалня с изумителни акценти в оранжево

Тази малка спалня е олицетворение на есента със своите наситени нюанси и меки детайли, създаващи една неповторима обстановка. Основните цветови решения са в гамата на кафявото и бежовото, а оранжевото представлява страхотен акцент, внасящ допълнителен комфорт в помещението. Впечатление прави умелият подбор на осветителни тела и декорации, които разчупват семплия дизайн на тази очарователна спалня, без да нарушават спокойната атмосфера в нея.


Превърнете спалнята си в екзотично кътче

Пренасяме ви в една магическа обстановка, която ще ви плени със своята природна красота и успокояващо излъчване. Тази спалня с екзотичен дух съчетава меките земни тонове на есента със свежи зелени акценти, които създават баланс в помещението. Фините детайли и уникалната стенна декорация зад леглото ни карат да мечтаем за пътешествието, което отдавна отлагаме. Бихте ли създали подобно екзотично кътче у дома?


Уникални спални в топли есенни нюанси

Есента вече се настани удобно в гардероба ни, листата хрущят под ботушите, а това е сигурен знак, че е време да внесем промяна и у дома! Защо тя да не засегне именно спалнята, в която така или иначе прекарваме студените си вечери? Представяме ви няколко впечатляващи спални, прегърнали есенното настроение и доказали, че с добра идея и опитен майстор всяка цел в интериора става постижима! Не търсете точния специалист за ремонта на дома под дърво и камък, а открийте подходящата оферта в MaistorPlus!


Спалня, впечатляваща с функционалност и естетика

Дървото е на почит в тази компактна спалня, която доказва, че понякога малките помещения имат огромен потенциал за съхранение на вещи. Това е постижимо, благодарение на функционалните мебели, които превръщат дори пространството около леглото в практична вградена секция, а подходящото осветление придава уют и красота на стаята.


Модерна спалня с изумителен дизайн

Тази спалня е символ на удобството, отличаващ се с функционално обзавеждане и изтънчен дизайн. Впечатление прави умното съчетаване на нюанси, като тук лилавото е страхотен начин за разчупване на обстановката, обагрена в земни тонове. Ако това модерно помещение ви е вдъхновило да създадете страхотна есенна премяна на своята спалня, потърсете квалифицирана помощ от специалистите, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект безплатно още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта