13 оригинални джаджи за баня, които трябва да притежавате

Публикувано на 20/04/2015 от Адриана | Последна редакция на 09/08/2016 | Видяно 44 978 пъти

Всеки ден започва и завършва в банята. Превърнете сутрешния душ в забавление или си създайте неповторима атмосфера, докато релаксирате във ваната вечер. За да направите преживяването си възможно най-приятно, е нужно съвсем малко. Вижте нашата класация с 13-те най-хитри и полезни джаджи за баня, които ще ви осигурят удобства и ще ви заредят с добро настроение по всяко време. А ако планирате по-големи промени за мокрото помещение в дома си, не се колебайте да потърсите професионален съвет за обзавеждане и ремонт на баня от специалистите в MaistorPlus.


1. Изстисквачка за паста за зъби

Денят започва с миене на зъби и първото полезно приспособление в класацията. С него ще забравите завинаги за прахосването на пастата за зъби и ще изцедите тубата до край! Освен това можете да го закачите лесно и удобно навсякъде в банята.

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения


2. Фонтан за миене за зъби

Още едно хитро малко изобретение, с което миенето на зъби сутрин ще се превърне в забавление. Монтира се на върха на чучура и позволява на водата свободно да преминава през него. А ако запушите долния му край, водната струя ще образува мини фонтанче. Tapi е любимата джаджа за баня на всички деца, както и на онези, които са запазили детето в себе си.


3. Водоустойчива колонка за под душа

Няма нищо по-освежаващо от сутрешния душ? Водоустойчивата колонка е още една екстра, от която не бива да се лишавате, докато сте в банята. Слушайте любимите си песни с кристален звук и се заредете с добро настроение за през целия ден.


4. Музикална гъба с формата на микрофон

Обичате ли да пеете, докато сте в банята? За да бъде цялостно музикалното ви изживяване, ще ви бъде необходим и микрофон. Почувствайте се като истинска рок звезда с тази оригинална гъба за къпане!


5. Водоустойчив бележник за добри идеи

Не позволявайте на вашите най-добри идеи да изтекат заедно с мръсната вода в канала! Снабдете се с това функционално водоустойчиво тефтерче и го използвайте, за да записвате гениалните си хрумвания под душа.


6. Мaгнитна стойка за сапун

С магнитната стойка ще забравите завинаги почистването на размекнат сапун от сапунерката. Монтира се съвсем лесно с вакуумна вендуза и не се налага да пробивате плочките и стената. Изглежда стилно, а друго нейно предимство е, че вече няма да ви се налага да гоните сапуна из цялата баня, докато се къпете.


7. Диспенсър за душ гел и течен сапун

Ако пък търсите по-закачливо и интересно решение за сапуна в банята и не сте гнусливи, може би този забавен диспесър е точно за вас. Натиснете леко лявата му ноздра и след секунда от нея ще потече душ гел със зелен цвят. Съвсем истинско изглежда, нали? :)


8. Шапка за къпане на бебе

Можете да спестите сапунените сълзи на вашето дете и да превърнете къпането в удоволствие! Тази специална шапка не позволява на шампоана и водата да дразнят очите на детето, а освен това то ще изглежда още по-сладко с нея.

Виж още: Необходими подобрения в дома след появата на бебе


9. Забавна тапа за вана

За да направите къпането на децата още по-интересно, запушете канала с протегнатата ръка за помощ на удавник. Именно това е идеята и на тапата за вана, която виждате. Изглежда забавно, а и можете да изберете подходящ цвят, който им харесва.


10. Удобна табла за вана

Няма нищо по-приятно от гореща вана и чаша вино след работа? Освен може би възможността да се наслаждавате и на двете едновременно. И това не е всичко. Тази модерна поставка за вана е снабдена със стойка за таблет или книга, както и със специално място, на което да поставите сапун или ароматна свещ. Колко малко му е нужно на човек, за да си създаде отпускаща атмосфера!


11. Стойка за чаша за вино

Ако нямате вана във вашата баня, това не е причина да се лишавате от удобствата на таблата, която видяхте преди малко. С тази на пръв поглед съвсем обикновена джаджа за баня, чашата ви с вино ще бъде винаги на една ръка разстояние. Дори като сте под душа.


12. Жива мъхеста постелка

Жива зелена постелка в банята! Влажността в мокрото помещение създава подходяща среда за развитието на мъхеста растителност. А вие ще имате възможност да разберете какво е усещането да стъпите върху зелена трева, когато излизате от под душа.

Виж още: Уникални хайтек изобретения с изключителна функционалност


13. Чистачка за огледало

След като сте приключили с релаксиращите процедури в банята, почистете замъгленото огледало от водната пара само с едно движение. Това е възможно, благодарение на тази хитра чистачка, която ще ви спести почистването с кърпа и препарат и ще ускори работата на вентилатора в банята.

Банята е вашето място за освежаване и релакс у дома. Не се колебайте да си осигурите нужния комфорт и да се забавлявате, докато къпете децата или си взимате душ. Ако пък имате нужда от по-мащабни промени в банята, лесно можете да откриете подходящ изпълнител за вашия проект. Направете безплатна заявка в MaistorPlus и сравнете поне 3 оферти, преди да изберете кого да наемете.

Направи безплатна заявка

Коя от 13-те джаджи за баня привлича най-силно интереса ви? Споделете в коментарите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта