7 чудесни вани, на които всеки би завидял

Публикувано на 08/10/2015 от Елица Мартинова | Видяно 3 500 пъти
7 чудесни вани, на които всеки би завидял

Мечтали ли сте да си имате вана, в която да релаксирате след изморителния работен ден? Главното съображение против ваната преди беше, че тя се почиства трудно. Сега обаче на пазара се предлагат най-различни препарати за "мързеливи" домакини, с които лесно може да поддържате хигиената. Ето защо, ако винаги сте искали вана, не се отказвайте от мечтата си и вижте няколко оригинални идеи. А за монтажа могат да ви помогнат експертите в областта, регистрирани в MaistorPlus.

Вана с врата

Вана с врата

Ако имате малки деца и се лишавате от удоволствието на ваната, защото смятате, че няма да успеят да влязат в нея безопасно, това е идеалното решение за вас. Тази вана осигурява лесен достъп както за малки деца, така и за по-възрастни хора.

Вижте още: Хитри местенца за съхранение на кърпите в банята

Намери още: Вдъхновяващи снимки и идеи за баня

Вана с пейзажи

Вана с пейзажи

За съжаление на телевизионните маниаци, това не е вана с телевизор. Вероятно в чужбина се продават и подобен тип "съоръжения", но за момента на българския пазар не открихме вана с телевизор, така че да гледате сериалите или футболните мачове, потопени в пяна. Въпреки това тази вана е страхотна, защото ви дава възможността да се наслаждавате на най-различни релаксиращи образи, докато разпускате в хладната или гореща вода. Мониторът е водоустойчив, а екранът е специално създаден да издържа на влага.

Стилна дървена вана

Стилна дървена вана

Изглежда луксозна, нали? Тази прекрасна дървена вана определено не може да се намери в стандартните серии на производителите. У нас обаче има майстори, които работят така изкусно с дървото, че могат да ви направят вана, на която да ви завиди всеки.

Вана - подводница

Вана - подводница

Ако сте фенове на Бийтълс, на Жул Верн или просто на необятната морска шир, това е вашата вана! Както забелязвате, без много кич и излишни подробности, дизайнерите са успели да внушат, че се потапяте в подводница - само чрез това малко прозорче в средата на коритото. Какво по-хитро от това?

Вижте още: 10 остроумни трика, с които да организирате банята

Неонова вана

Неонова вана

За онези от вас, които си падат по нестандартните и ексцентрични идеи, това е идеален избор! Какво по-впечатляващо от вана, която свети в тъмното. Тя ще придаде нов прочит на романтичната представа за гореща вана, чаша вино и ароматни соли. С нея свещи просто няма да са ви нужни.

Вана за масажи

Вана за масажи

Може да ви прилича на терапевтично съоръжение, но ако се сдобиете с тази вана, гарантираме ви, че няма да искате да излезете от нея. Тя предоставя огромен набор от опции за масаж. Дюзите, разположени в цялото корито, дават възможност да обърнете внимание на частите от тялото ви, които натоварвате най-интензивно в ежедневието си. Така например онези от вас, които седят дълго време на бюро, ще се зарадват да получат воден масаж на гърба си.

Модерно джакузи

Модерно джакузи

Не можеше да пропуснем и класическото джакузи - ъглова форма, подглавници за двама, няколко степени на работа, добра компания и отпускаща идилия. Джакузитата бяха хит, когато излязоха на пазара, но и сега не са по-малко желан комплимент за банята.

Избрахте ли в каква вана искате да се топвате вечер след дългия работен ден? Надяваме се, че сме ви помогнали с идеи. Кой да изпълни работата по монтажа пък може да изберете от списъка с професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. В него ще откриете кратко представяне на изпълнителите, извършени проекти и рейтинг от предишни техни клиенти. Ако пък искате да поръчате конкретни условия за параметрите именно на вашия проект, заявете го безплатно и вижте какви оферти ще ви предложат, сравнете ги и изберете най-добрата за вас.

0879 590 810 | 10:00-18:00