7 чудесни вани, на които всеки би завидял

Публикувано на 08/10/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 17/09/2016 | Видяно 9 451 пъти

Изглежда луксозна, нали? Тази прекрасна дървена вана определено не може да се намери в стандартните серии на производителите. У нас обаче има майстори, които работят така изкусно с дървото, че могат да ви направят вана, на която да ви завиди всеки.


7 чудесни вани, на които всеки би завидял

Мечтали ли сте да си имате вана, в която да релаксирате след изморителния работен ден? Главното съображение против ваната преди беше, че тя се почиства трудно. Сега обаче на пазара се предлагат най-различни препарати за "мързеливи" домакини, с които лесно може да поддържате хигиената. Ето защо, ако винаги сте искали вана, не се отказвайте от мечтата си и вижте няколко оригинални идеи. А за монтажа могат да ви помогнат експертите в областта, регистрирани в MaistorPlus.


Вана - подводница

Ако сте фенове на Бийтълс, на Жул Верн или просто на необятната морска шир, това е вашата вана! Както забелязвате, без много кич и излишни подробности, дизайнерите са успели да внушат, че се потапяте в подводница - само чрез това малко прозорче в средата на коритото. Какво по-хитро от това?

Вижте още: 10 остроумни трика, с които да организирате банята


Вана с пейзажи

За съжаление на телевизионните маниаци, това не е вана с телевизор. Вероятно в чужбина се продават и подобен тип "съоръжения", но за момента на българския пазар не открихме вана с телевизор, така че да гледате сериалите или футболните мачове, потопени в пяна. Въпреки това тази вана е страхотна, защото ви дава възможността да се наслаждавате на най-различни релаксиращи образи, докато разпускате в хладната или гореща вода. Мониторът е водоустойчив, а екранът е специално създаден да издържа на влага.


Вана за масажи

Може да ви прилича на терапевтично съоръжение, но ако се сдобиете с тази вана, гарантираме ви, че няма да искате да излезете от нея. Тя предоставя огромен набор от опции за масаж. Дюзите, разположени в цялото корито, дават възможност да обърнете внимание на частите от тялото ви, които натоварвате най-интензивно в ежедневието си. Така например онези от вас, които седят дълго време на бюро, ще се зарадват да получат воден масаж на гърба си.


Вана с врата

Ако имате малки деца и се лишавате от удоволствието на ваната, защото смятате, че няма да успеят да влязат в нея безопасно, това е идеалното решение за вас. Тази вана осигурява лесен достъп както за малки деца, така и за по-възрастни хора.

Вижте още: Хитри местенца за съхранение на кърпите в банята


Неонова вана

За онези от вас, които си падат по нестандартните и ексцентрични идеи, това е идеален избор! Какво по-впечатляващо от вана, която свети в тъмното. Тя ще придаде нов прочит на романтичната представа за гореща вана, чаша вино и ароматни соли. С нея свещи просто няма да са ви нужни.


Модерно джакузи

Не можеше да пропуснем и класическото джакузи - ъглова форма, подглавници за двама, няколко степени на работа, добра компания и отпускаща идилия. Джакузитата бяха хит, когато излязоха на пазара, но и сега не са по-малко желан комплимент за банята.

Избрахте ли в каква вана искате да се топвате вечер след дългия работен ден? Надяваме се, че сме ви помогнали с идеи. Кой да изпълни работата по монтажа пък може да изберете от списъка с професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. В него ще откриете кратко представяне на изпълнителите, извършени проекти и рейтинг от предишни техни клиенти. Ако пък искате да поръчате конкретни условия за параметрите именно на вашия проект, заявете го безплатно и вижте какви оферти ще ви предложат, сравнете ги и изберете най-добрата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта