Модерен апартамент с интериор в нежни тонове

Публикувано на 15/09/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 15/09/2017 | Видяно 6 634 пъти

Освежаването на визията в жилището e винаги добра идея. Извадете дългия списък със съвети и вдъхновения и не се колебайте да ги приложите. Смелите предложения се възнаграждават с иновативна реализация и добре организирано пространство. Точно затова днес надникваме в едно елегантно жилище, което вдъхновява с неповторимо очарование и комфортна атмосфера – две определения, които всеки иска да постигне, декорирайки дома си. Всяка стая има собствена енергия, а малките и на пръв поглед незначителни елементи понякога крият изненади. Ако след кратката разходка сте се вдъхновили за по-големи промени, съветваме ви да се допитате за тях до доказаните специалисти, които са регистрирани в MaistorPlus.


Изберете цвета на стените последен

Свикнали сме изборът на боя, с която да запълним голите стени, да бъде първостепенен. Напоследък обаче съветите на майсторите клонят в друга посока, а именно, че подбирането на правилния тон трябва да бъде последен. Огледайте добре стаята, представете си какви мебели ще поставите и как ще ги разположите. След това изберете най-подходящия цвят като допълнение към вече разпределеното прострастранство. Ако вече сте се сдобили с пъстри и шарени килими, покривка за маса или завеси, то трябва да се спрете на неутралните нюанси. При семпла декорация и обзавеждане бихте могли да разчупите обстановката, добавяйки интересни артистични допълнения към стените, като рисунки или фототапет. Не забравяйте само, че перфектната визия на дома се получава чрез съобразяване на пропорциите и създаването на уют.


Артистичните творби на стената имат определено място

Голите стени в жилището са истинска рядкост. На тях все по-често намират място различни артистични творби, снимки или дори интересни плакати. Без значение как ще го наречем – красивото допълнение винаги е там. Рядко обаче го избираме така, че да пасне на дивана или масата. В повечето случаи декоративният панел е по-късно добавен и съответно невинаги е подходящ. Може да избегнете това неудобство с един лесен трик! Едва ли сте обръщали внимание точно на какво разстояние от земята закачате творбата? Винаги се прави оглед, избира се правилното място, но рядко се замисляме коя е правилната височина. В галериите артистичните творби се окачват така, че средата им да е на 150 см. от пода. По този начин те се съобразяват със средната човешка височина. Специалистите твърдят, че това е правилният начин да добавите любим елемент и едновременно с това да го съобразите с цялостната визия.


Разположението на осветлението е изключително важно

Играта с осветлението е стар и утвърден метод, с който се създава очарователна и интересна визия във всяко едно помещение в дома. Добавяйте различни слоеве от светлина без никакво колебание. Нека веднъж тя идва от лампата в центъра на стаята, а друг пък да бъде от деликатните осветителни тела около шкафа. В кухнята може да разположите лампи над мивката, като по този начин ще създадете удобство и стил. Заиграването създава интерес и разнообразие, което лесно може да бъде сменено или преориентирано. В помещение, в което всичко е осветено равномерно, нищо не изпъква и не излиза на преден план. Трябва да изберете една фокусна точка и да се концентрирате в нея. Нещо, което в никакъв случай не бива да се пропуска, са практичните настолни лампи, които лесно менят местоположението си и са изключително разнообразни.


Най-важното помещение е кухнята

Често се придържаме към традиционната визия и утвърдените правила, когато става въпрос за интериора на кухнята. Добавянето на интересна и креативна визия, която впечатлява, е напълно постижимо без да се налагат резки промени и смели експерименти. Започваме от елементите, които винаги могат да бъдат променени. Лампата е този детайл, чиято нетрадиционна форма очарова. Не е нужно да избирате малка и незначителна лампа. Спрете се на ярка, голяма и напълно различна от избрания стил. Ако кухнята е декорирана чрез минималистични елементи, то индустриалното осветително тяло ще впечатлява. Ако помещението е в рустик стил, поставете метална лампа. Същото може да направите с материята на завесите, цветовете на столовете и кухненските уреди.


Обособете детски кът в стаята на мъника

Едно от най-важните помещения в дома е детската спалня. Тя трябва да бъде удобна и комфортна, за да може маникът да се чувства спокойно там. За да се създаде приятна атмосфера е нужно да обособите детски кът. Важна част от условието е възможността за ремоделиране на един по-късен етап. По този начин с нарастването на възрастта на детето ще можете лесно и бързо да го променяте спрямо интересите, да пребоядисвате и да сменяте мебели и декорации. Ако искате да преобразите изцяло помещението, се доверете на качествените изпълнители, регистрирани в MaistorPlus. Необходимо е само да пуснете заявка напълно безплатно и ще получите оферти в рамките на 24 ч.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Тош ремонТ VIP
ВиК Услуги, София
40 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
2 извършени проекта
Тош ремонТ VIP
ВиК Услуги, София
40 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
28 извършени проекта
Сити Сайт
Боядисване и декорация, Банкя
1 извършен проект
STG LOGISTIC
Кърти, чисти, извозва, София
1 извършен проект