Смели комбинации и геометричност в свежия апартамент

Публикувано на 03/10/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 03/10/2017 | Видяно 4 240 пъти

Добре дошли в цветната и впечатляваща страна на съвременния апартамент в скандинавски стил. Той крие своя енергия и носи собствен заряд, които са изцяло вдъхновени от морското усещане. Казваме сбогом на стерилната обстановка и скучния бял цвят. На тяхно място приветстваме естетически красивия интериор, комбиниран с естествени материали, разнообразие от форми и ярки акценти. Геометричността е ярко застъпена и се отличават балансирани нежни сини нюанси в цялото жилище. Всяка стая допълва следващата, а кухнята и банята се превръщат в любимите помещения заради смелите комбинации и новия прочит на традиционното. Разгледайте очарователния апартамент, откраднете идеи и се захванете с дългоотлагания ремонт. За пълното преобразяване на вашия дом се възползвайте от висококвалифицираните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Морски детайли и изобилие от форми

Много цвят, свежест и детайлност властват в просторния хол. Скандинавската увереност намира отражение в смелите интериорни решения и добрата организация на пространството. Доминира изобилието от цветове, форми и материали, които се комбинират по интересен начин и внасят очарование. Удобството е на първо място и тук то се открива чрез мебелите от естествени материали. Морската тематика е силно засегната и се изразява със сините нюанси, гръмките плакати и шарения килим. При декорацията на вашия дом внимавайте да не прекалите с много акценти. Заложете на една тема, която да представите по най-добрия начин. Тук тя е изразена чрез геометричността, която набира все повече популярност и става модерен начин за изразяване.


Дневната обединява три помещения

В съвременния интериор все по-често се среща обединяването на дневна, трапезария и кухня. Това дава една свобода между отделните стаи, а за обособяването им се използват преградни стени. Нужно e само да не смесвате идеите и да ги комбинирате по такъв начин, че да бъдат съвместими. Противно на очакванията множеството столове и двете маси тук не създават усещане за претрупаност. Този ефект е постигнат чрез правилно разположение и композиционни подобрения. Освен това естествената светлина допълва усещането за простор и големина - лампите са пуснати да висят в средата на дневната. Вниманието е насочено към тях, а индустриалният стил се постига чрез интересни форми и детайли.


Необятност в кухнята

Доминиращият син цвят в кухнята ни пренася в спокойна и свежа лятна обстановка. Помещението носи своята индивидуалност и за пореден път доказва твърдението, че семплата визия може да бъде изненадващо стилна, когато е създадена с вкус и желание. Съвременният интериор залага все повече на личните и смели решения, които понякога не отговарят на утвърдения стил. Точно затова трябва да заложите на вашите усещания за света, като ги пренесете в мястото, на което се чувствате най-добре, а именно в дома. Комбинирайте плочки в различен цвят и създайте творчески хаос, който да разчупи визията и да внесе много настроение. Заложете на утвърден плот от метал или масивно дърво, който, освен че ще обособи помещението, ще има многофункционално предназначение.


Спалнята е изискана и семпла

Удобството идва от усещането за спокойствие и комфорт. В този апартамент изобилстват светлината и артистичността. Синият цвят носи свобода и увереност, а в комбинация с носителя на позитивна енергия – жълтото, помещението се превръща в мястото, на което черпите вдъхновение и увереност. Тази комбинация ще окаже влияние и върху съня ви. Добавете интересни детайли, като съчетаете чаровно завивките и изображенията на стената. Разнообразете го още чрез добавянето на ярък акцент, като нестандартен стол и симпатична масичка. Не забравяйте, че голям брой декорации и тъмни цветове само ще отнемат от пространството и ще получите обратното на търсения ефект.


Стилна баня през погледа на класическото

Заложено е на класически комбинации, които са предадени чрез индивидуалните усещания. Традиционното става модерно и стилно само с няколко смели идеи. Геометричната тема все по-често доминира и намира мястото си в детайли, акценти и цели помещения. Ултрамодерната баня впечатлява с липсата на излишни предмети, които не отнемат от големината ѝ. Изненада би бил фактът, че не се открива прозорец, който да внесе естествената светлина и свежо усещане, но този ефект е постигнат чрез белите тонове и поставеното ефирно огледало на стената. Необичайната комбинация внася интересна закачка във визия и предизвиква естетическото. Предизвикайте себе си като декорирате жилището си по ваш вкус и добавите най-интересните и очарователни елементи. За тази цел ще имате нужда от интериорен проект и най-качественото изпълнение. Възползвайте се от висококвалифицираните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта