Смели комбинации и геометричност в свежия апартамент

Публикувано на 03/10/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 03/10/2017 | Видяно 3 520 пъти

Добре дошли в цветната и впечатляваща страна на съвременния апартамент в скандинавски стил. Той крие своя енергия и носи собствен заряд, които са изцяло вдъхновени от морското усещане. Казваме сбогом на стерилната обстановка и скучния бял цвят. На тяхно място приветстваме естетически красивия интериор, комбиниран с естествени материали, разнообразие от форми и ярки акценти. Геометричността е ярко застъпена и се отличават балансирани нежни сини нюанси в цялото жилище. Всяка стая допълва следващата, а кухнята и банята се превръщат в любимите помещения заради смелите комбинации и новия прочит на традиционното. Разгледайте очарователния апартамент, откраднете идеи и се захванете с дългоотлагания ремонт. За пълното преобразяване на вашия дом се възползвайте от висококвалифицираните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Морски детайли и изобилие от форми

Много цвят, свежест и детайлност властват в просторния хол. Скандинавската увереност намира отражение в смелите интериорни решения и добрата организация на пространството. Доминира изобилието от цветове, форми и материали, които се комбинират по интересен начин и внасят очарование. Удобството е на първо място и тук то се открива чрез мебелите от естествени материали. Морската тематика е силно засегната и се изразява със сините нюанси, гръмките плакати и шарения килим. При декорацията на вашия дом внимавайте да не прекалите с много акценти. Заложете на една тема, която да представите по най-добрия начин. Тук тя е изразена чрез геометричността, която набира все повече популярност и става модерен начин за изразяване.


Дневната обединява три помещения

В съвременния интериор все по-често се среща обединяването на дневна, трапезария и кухня. Това дава една свобода между отделните стаи, а за обособяването им се използват преградни стени. Нужно e само да не смесвате идеите и да ги комбинирате по такъв начин, че да бъдат съвместими. Противно на очакванията множеството столове и двете маси тук не създават усещане за претрупаност. Този ефект е постигнат чрез правилно разположение и композиционни подобрения. Освен това естествената светлина допълва усещането за простор и големина - лампите са пуснати да висят в средата на дневната. Вниманието е насочено към тях, а индустриалният стил се постига чрез интересни форми и детайли.


Необятност в кухнята

Доминиращият син цвят в кухнята ни пренася в спокойна и свежа лятна обстановка. Помещението носи своята индивидуалност и за пореден път доказва твърдението, че семплата визия може да бъде изненадващо стилна, когато е създадена с вкус и желание. Съвременният интериор залага все повече на личните и смели решения, които понякога не отговарят на утвърдения стил. Точно затова трябва да заложите на вашите усещания за света, като ги пренесете в мястото, на което се чувствате най-добре, а именно в дома. Комбинирайте плочки в различен цвят и създайте творчески хаос, който да разчупи визията и да внесе много настроение. Заложете на утвърден плот от метал или масивно дърво, който, освен че ще обособи помещението, ще има многофункционално предназначение.


Спалнята е изискана и семпла

Удобството идва от усещането за спокойствие и комфорт. В този апартамент изобилстват светлината и артистичността. Синият цвят носи свобода и увереност, а в комбинация с носителя на позитивна енергия – жълтото, помещението се превръща в мястото, на което черпите вдъхновение и увереност. Тази комбинация ще окаже влияние и върху съня ви. Добавете интересни детайли, като съчетаете чаровно завивките и изображенията на стената. Разнообразете го още чрез добавянето на ярък акцент, като нестандартен стол и симпатична масичка. Не забравяйте, че голям брой декорации и тъмни цветове само ще отнемат от пространството и ще получите обратното на търсения ефект.


Стилна баня през погледа на класическото

Заложено е на класически комбинации, които са предадени чрез индивидуалните усещания. Традиционното става модерно и стилно само с няколко смели идеи. Геометричната тема все по-често доминира и намира мястото си в детайли, акценти и цели помещения. Ултрамодерната баня впечатлява с липсата на излишни предмети, които не отнемат от големината ѝ. Изненада би бил фактът, че не се открива прозорец, който да внесе естествената светлина и свежо усещане, но този ефект е постигнат чрез белите тонове и поставеното ефирно огледало на стената. Необичайната комбинация внася интересна закачка във визия и предизвиква естетическото. Предизвикайте себе си като декорирате жилището си по ваш вкус и добавите най-интересните и очарователни елементи. За тази цел ще имате нужда от интериорен проект и най-качественото изпълнение. Възползвайте се от висококвалифицираните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

BORIS - ELECTRIC VIP
Електроуслуги, София
81 извършени проекта
Андрей
ВиК Услуги, София
20 извършени проекта
Тош ремонТ VIP
ВиК Услуги, София
40 извършени проекта
Каналтехник
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
69 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
45 извършени проекта