Зашеметяващ апартамент с геометрични вдъхновения и изобилие от цветове

Публикувано на 24/08/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 24/08/2017 | Видяно 5 403 пъти

Вдъхновението е скрито навсякъде около нас и не се нуждаем от въоръжено око, за да го открием. Неслучайно се твърди, че красотата е в детайлите и семплите форми. Пренасяме се в един апартамент, който затвърждава тази максима. От него лъхат енергия и хармония, пренесени чрез съвременното си излъчване, смелата комбинация от цветове и геометричност. Ако стилната и разчупена визия може да бъде вкарана в рамки, то несъмнено границите са скрити в това жилище. Съчетанието от дървени мебели, тухлени стени и ярки нюанси контрастира помежду си и придава балансирано усещане между традиционното и модерното. Разгледайте красивити стаи и набележете невероятни идеи, на които бихте искали да се наслаждавате и във вашия дом. А за качественото изпълнение, се доверете на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Впечатляващо посрещане

Първото впечатление е най-важното и то трудно може да бъде променено. За дома то е равно на посрещането и обстановката в антрето, което дава началото на редица вдъхновения. Геометричеността застава със своята заявка още тук. Правилните форми и изчистената визия говорят за добрите организационни решения и индивидуален поглед. Минималистичността върви в комбинация с индустриалния стил и заедно превръщат коридора в изключително красиво и нестандартно място. Въпреки липсата на естествена светлина, свежите детайли и белият цвят спомагат за усещането за простор, а за разчупената визия говорят големият брой осветителни тела.


Категоричната геометрия крие изкуство

Дневната съчетава изчистените детайли на минимилистичния стил и уюта на традиционната визия. Някъде между тях намира място и съвременният интериор. Красивото помещение черпи цялата енергия от цветовата комбинация – контрастът и балансът между синьо и оранжево. Заигравката с тях и геометричните елементи, които са вкарани и доминират в дома, придават очарователен облик.  Усещането за пространственост е придадено именно от комбинацията на правилните форми. Красивите детайли и смелите решения не отнемат от комфорта по никакъв начин, а уютните елементи са акцент – малките декоративни възглавнички и големият удобен хамак, разположен централно. Лесно може да постигнете този ефект и във вашата дневна. В случай че разполагате с просторно място, не прекалявайте с обзавеждането. Най-удачният вариант е да изберете малко на брой, но големи мебели. Те ще придадат очарование и изисканост без да трябва да смесвате и трупате всичко. Визуално дълбока пространственост ще създадете чрез заигравка с цветове и форми. Консултирайте се със специалистите, които ще ви дадат най-точни напътствия как да постигнете страхотна визия.


Разделени и обединени в трапезарията

В трапезарията е заложено на комфорта чрез тухлените стени. Те носят индустриална визия, която се комбинира перфектно с дървените материали. Идвайки от хола е трудно да се каже, че едното е продължение на другото. Точните ъгли са заменени от по-разчупена и естетическа визия. Спокойно бихте могли да откраднете хитрата идея, с която да превърнете обикновената стена в цяла градина. Ефектът тук е впечатляващ. Дървените рафтове са лесни за поддръжка, а най-хубавото е, че могат да бъдат пренаредени по всякакъв начин. Събирането на семейството около тази артистична и нестандартна обстановка, която има съвременно излъчване, ще донесе много незабравими емоции.


Елегантната кухня е истински очарователна

Все повече се убеждаваме, че красотата се крие в семплите и изчистени форми. Макар да липсват геометричните тавани, няма как да не се обележи, че ярките акценти и изчистените форми са в синхрон с цялостната визия на дома. Ярките червени стени са силен акцент и се открояват на белия доминиращ нюанс. Глътката свеж въздух е скрита зад дълго перде и се намира в края на помещението. Работният плот е ограден от достатъчно голям брой шкафове, които създават удобство и функционалност. Мястото се откроява и запазва своята самостоятелност. Не трябва да се забравя, че независимо колко се държи на красивата визия и незабравимия вътрешен интериор, най-важните характеристики за кухнята са комфорт, удобство и функционалност.


Вдъхновени в кухнята

Вдъхновението може да намери място във всяко помещение в нашия дом. Идеята е важна, но изпълнението е основно. Въпреки че кухнята не е с внушителни размери, винаги ще се намери място за очарователния и красив акцент. Големият вграден шкаф е чудесно място за всеки да хапне следобедната си закуска, да изпие чаша кафе или просто да почете книжка. За още по-пълна хармония е и черната дъска. Тя не ни връща в училище, а дава възможност да развихрим въображението си и да се изразим по един оригинален и нестандартен начин. Функционалното ѝ предназначение може да бъде оставянето на бележки, а защо не и писането на рецепти. Окачете я на свободната стена в кухнята, от вътрешната страна на вратата или на шкафа над мивката. 


Баня със съвременен поглед на класическото

Традиционната комбинация от черно и бяло несъмнено придобива ново значение в този си вид. Съчетанието разделя помещението на две части, което отново създава визуална илюзия за действителните размери на банята. Тази заигравка с форми и нюанси е доминираща из целия дом и непрекъснато заблуждава, акцентира и впечатлява. Смелата визия тук говори сама за себе си - чрез висящите закачалки, съвременното излъчване на мивките и сливащата се с интериора вана. Впечатляващото мокро помещение оставя без думи и представя очарователен начин за комбинация от стилове, цветове и детайли. Тази идея е твърде смела и едва ли ще допадне на всички, защото сме свикнали в банята да залагаме на светли и пъстри нюанси. Ако не сте готови да рискувате, винаги може да изберете да поставите отделни предмети в тъмно. Постепенно увеличавайте тяхната бройка и в един момент ще пренесете класическата визия.

Вече готови ли сте да внесете доза промяна и интересен акцент върху детайлите във вашия дом? За добри резултати и качествено изпълнение на всяка една идея се доверете на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Получете различни цени и оферти, които да сравните само в рамките на 24 ч. Пуснете заявка напълно безплатно и създайте красив и функционален дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта