Преди и след: Голите стени на апартамент в Бургас се превръщат в творби на изкуството

Публикувано на 20/07/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 20/07/2017 | Видяно 5 601 пъти

Идва време, в което всяко жилище се нуждае от ремонт, независимо дали става въпрос за планиран такъв или е спешна необходимост. Затова е добре да имате под ръка професионалисти, на които да се доверите и в най-критичните ситуации. Точно поради тази причина днес ви представяме едно жилище, което прeтърпява промяна в рамките на няколко дни. Заслугата е на един от регистрираните потребите в най-големия форум за домашни ремонти „Направи сам“. Вижте как протича работният процес и почерпете идеи за вашия дом. Ако вече разполагате с такива, но се чудите как да ги реализирате, разчитайте на доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Началото: голи скучни стени

Най-важното начало за всеки ремонт са сигурните стъпки напред. Добрата организация и планирането допринасят за леката работа и умелото напредване. Голите стени постепенно започват да придобиват нови форми и завършен вид. В разгара на ремонта е помислено за всичко. Но все пак преди извършването на такъв проект, специалистите съветват да имате конкретен проект, консултиран с професионалист. Мястото има вид на преградена тераса, която е усвоена за спечелване на допълнително пространство. Започнало е изграждане на рафтове и шкафове. Семплото и скучновато бяло помещение е подготвено за цялостна промяна. След като „картонът е готов, следва шпакловка и боя.“


Идеята се превръща в реалност

Различните елементи в помещението могат да бъдат чудесна част от интериора, стига да са съобразени с него. Декоративната камина е един от начините да направите дома си по-красив, уютен и романтичен. Основните неща, които ви трябват за изработката на имитацията, са въображение и фантазия. Материалите, които може да използвате са най-различни – дърво, тухли, гипсокартон, картон и ПДЧ. Украсата също е от разнообразни материали като плочки, мозайка или дори бои, в зависимост от вкуса и индивидуалните предпочитания. Съветът на майсторите е да прецените добре размера на камината. Ако е много голяма, ще вземе превес над целия интериор и ще изглежда не на място. Ефектът на твърде малката пък ще бъде обратен и тя няма дори да се забелязва. Височината и дълбочината са също характеристики, на които да обърнете внимание. В този случай камината е облицована, а не фугирана. Клиентите сами избират и свода ѝ. Представете си, че ви посрещаше огън от този аксесоар. Не бихте познали, че не е истинска, нали?


Помещението е разделено от стена от гипсокартон

Гисокартонът е предпочитан материал при изграждането на преградните стени най-вече заради лесния и бърз монтаж. Няма нужда от чакане, защото всичко се случва на момента и това спестява значително от времето за завършване на обекта. Стената може да бъде в различни форми и големина, но трябва да я съобразите с помещението. Тук големият отвор се дължи на близостта с прозореца. Стената не трябва да спира навлизането на естествената светлина в дома. Малките отвори, които се виждат, са направени с корона за лунички. Ремонтът е в разгара си, а резултатът предстои.


Време е за резултати

Шарените цветове са на фокус след приключване на ремонта. Промяната е наистина забележителна. От семплото бяло не е останала и следа, а преградната стена има съвсем различна визия. Забелязват се и затворените шкафове. Според потребител във форума това е „твърда основа за шкапловка“ и картонът за този диаметър не може или трудно може да се свие. Заключението сред форумистите все пак е, че резултатът е налице и всичко се е получило според желанието на клиента. Освен всичко друго е спестено от времето за изграждане на преградната стена.


Цветен финал!

Най-хубавото от целия ремонт е финалът, защото крайният резултат осмисля цялото начинание. Голите и празни стени от началния етап се превръщат в цветни и завършени творби на изкуството. Новата визия се характеризира с интересни детайли, отворено помещение и ярки цветове. Майсторът N.Georgiev и клиентите остават доволни, а за това говорят и показаните снимки. Ремонтните дейности са трудно начинание и изискват познания и умения, затова е най-удачно да ги оставите в ръцете на коректни майстори. Независимо от типа дейност, която ви предстои, заявете безплатно проект в MaistorPlus и се свържете с най-добрите професионалисти. А за всякакви съвети, може да се доверите на потребителите във форум „Направи сам“!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта