Минималистичен стил с индустриални елементи в 30 кв. м.

Публикувано на 12/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 12/05/2017 | Видяно 17 339 пъти

Компактното жилище успява да изправи собствениците си пред множество предизвикателства. Най-голямото от тях е свързано с планирането на наличното пространство. Именно заради това най-подходящият вариант за подобен дом са отворените помещения. Те придават по-голям вид на ограниченото място и могат да ви предизвикат да развихрите въображението си и да комбинирате различни цветови варианти за обзавеждане. За малка доза вдъхновение ще ви представим един невероятен апартамент, декориран в минималистичен стил. Вече са ви хрумнали безброй идеи и нямате търпение да ги осъществите? Имате възможност да го направите, като пуснете безплатна заявка и получите бързо конкретни оферти от професианилстите, регистрирани в MaistorPlus.


Елегантен начин да кажеш „Добре дошъл“

Посрещането на гости в дома има изключително голямо значение за истинските домакини. А след като преминат през това невероятно антре, няма как да не останат запленени. Впечатлението ще дойде от простотата и семплото излъчване. Белият цвят винаги е точният избор, когато искаме да се придаде на помещението повече пространство и свежест. Неслучайно тясното антре е в светъл нюанс. Минималистичното пространство е осеяно с невероятни стъклени прозорци на стената, която отвежда към спалнята. Коридорът е изчистен от излишни детайли, откриваме единственото малката пейка, която внася очарование и практичност. Няма как да пропуснем червените акценти, които придават енергичност и живот на помещението.


Минималистичният дух и модерната визия характеризират дневната

Този невероятен дом е побран в скромните 30 кв.м. и дневната успява да се открои като "голямото" помещение. Тя създава усещане за уют с цветовите закачки и нестандартни форми. Семплите нюанси говорят за класическо излъчване, което обаче е докоснато от минималистична свежест в съчетание с индустриални детайли. Те носят онзи градски дух на новаторство. На фона на практичното идва комфортът, създаден чрез мекия и удобен диван. Впечатление прави малката, желязна масичка, сякаш случайно попаднала на мястото си. Тя е чудесно решение за придаване на елегантност в дневната. Всички тези прекрасни детайли заедно превръщат апартамента в неповторимо пространство.


Артистичен почерк, изразен чрез детайли

Отделните детайли са най-важната и забележителна част от дома. Те крият различните организационни трикове, индивидуални решения и винаги са съпътствани с множество вдъхновение и стил. Минималистичният апартамент крие в себе си прекрасни елементи, които придават завидна визия. Едни от многото впечатлителни такива са осветителните тела, разположени из целия таван. Изглеждат сякаш образуват пътека и съществеменно са новаторски и нестандартни. Към индустриалните детайли се добавя металният стол на бюрото, чиято визия е типичен представител на този стил. Въпреки акцентът върху тях, малките елементи сами по себе си допълват минималистичния интериор, а геометричните форми, които се забелязват по килима и възглавничките, го характеризират и изтъкват.


Функционална преграда в индустриален стил

Студийният вид на малкото жилище предвижда едно общо пространство, което е разделено чисто визуално на дневна и кухня. Най-добрият начин за това, без да губим от наличното място и да затваряме помещенията, е чрез прозрачна преграда. Тя е хитро и практично решение, което в този случай успява да се съчетае и с функционалност. Разделението е в индустриален стил, решено в черно, което го откроява от преобладаващите светли нюанси. Освен като разделител, преградата служи и за поставка за телевизора в дневната и място, на което са окачени саксии. Още един плюс е, че освен декорации, има възможност да се постави тъмна завеса.


Приветливата кухня има собствено излъчване

Кухнята трябва да бъде практична и удобна. Тук освен такава, тя е и уютна и стилна. Белият цвят придава истинска елегантност на ограниченото кухненско пространство. Решението е скрито във вградените шкафове, които освен че спестяват място, премахват всички излишни елементи от любимата стая. Елегантните форми са геометрично минималистични и са в бяла и червена цветова гама. Има достатъчно свободно място за всички кухненски принадлежности. Индустриалният стил се открива в металните столове и голямата тъмна лампа. Освен нея, осветителни тела са разположени из цялата кухня. А приветливото излъчване е благодарение на големите прозорци, които позволяват влизането на естествена светлина.


Изчистен интериор и семпла атмосфера

Малка, невероятна и свежа! С тези определения би могла да се опише банята в невероятния апартамент. Тя носи модерно излъчване заради съчетаването на няколко стила. Индустриалният се открива в плочките, които имитират тухли. Носят градско усещане и игривост с формите. Белият цвят придава неутралност, която се балансира с червените елементи. Макар и не много на брой, те определено изпъкват с нетрадиционализма си.

Минимализмът и индустриалният стил предлагат много идеи, с които да придадете неповторим и различен стил. Домът ви има нужда от ремонт? Не се колебайте, а заявете проект напълно безплатно и ще се свържете с водещи компании и майстори, които ще ви изготвят оферти. Спестете време и пари, като се свържете бързо и лесно с най-опитните специалисти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта