Край на мъките в офиса! Как? С подвижно бюро!

Публикувано на 24/10/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 3 871 пъти

Дълъг работен ден, седнали по 8 часа зад бюрото, а и сте се схванали под климатика. Иска ви се да нарежете на парчета неудобното бюро. Ако тези изречения описват ежедневието ви, значи ще се радвате да чуете, че за страданията ви вече има решение. Време е да обърнете внимание не само на стола, върху който седите, но и на бюрото си. Предлагаме ви няколко примера за офис оборудване, което със сигурност прави работния ден по-приятен. Ако харесате някоя идея, но не може да намерите продукта по магазините, не се отчайвайте. Обърнете се към професионалистите, предлагащи изработка на мебели по поръчка.


Луксозният звяр в бранша - Ergo Duet Dual

След масовото и практично бюро ви представяме и един от най-луксозните варианти за регулируем работен плот - Ergo Duet Dual. Създателите му го описват като уникално бюро, способно да удовлетвори специфичните нужди на професии с натоварен график и много работни часове пред компютъра: агент на стоковата борса, програмист, архитект, и пр.

Вижте още: Technogel осигурява отлична релаксация по време на сън


Предимствата на Ergo Duet Dual

Основното преимущество на това бюро е, че на практика то дава поле за работа на повече от един човек. Освен че може да променяте нивото на основния работен плот, Ergo Duet Dual ви предоставя възможността да контролирате височината и на "втория етаж", където се помещават мониторите на компютъра. По този начин съчетанието между позицията на тялото, ръцете и нивото на погледа е изцяло под ваш контрол.


TableAIR - практична, красива и smart

TableAIR е иновативен работен плот, създаден, за да бъде в услуга на модерния човек, който най-често прекарва целия си ден пред бюрото. Масата е проектирана така, че да следва движенията ви. Според създателите й това сериозно ще улесни живота ви в офиса и ще сложи край на болежките в гърба, причинени най-често от еднообразната поза на тялото.


Как работи TableAIR

Регулирането на TableAIR става чрез електрически мотор - всичко се случва тихо и бързо пред очите ви. Имате възможност да нагласите не само височината, но и ъгъла на плота. Освен за практичната страна на своето творение, изобретателите на TableAIR са помислили и за естетиката. За да радва окото и да е максимално по вкуса на клиентите, масата се предлага с LED-светлини в различен цвят. Но това не е най-специалното качество на TableAIR. Освен всичко друго, тази красива маса може да се свързва с телефона ви, като по този начин може да регулирате позицията й дистанционно.


GeekDesk - бюрото за маниаци

GeekDesk e вече утвърден продукт, предназначен за най-пристрастените към работата на компютър. Основният му плюс се крие в това, че позволява височината на работния плот да се регулира в голям диапазон. Това дава шанс "маниакът" да работи на компютъра си както в седнало, така и в изправено положение.

Вижте още: Осем уникални решения как да спестите място във вашия дом


Какво ни предлага GeekDesk

Създателите на GeekDesk са заложили на класическата визия на работния плот. По този начин на пръв поглед той съвсем не се отличава от стандартното офис оборудване. Бюрото се предлага в различни разцветки и варианти. Всички от тях могат да бъдат повдигнати от 58 см до 124 см. В зависимост от модела, който си изберете, задвижващият механизъм на GeekDesk се повдига с до 35 мм в секунда и може да носи тежест от до 150 кг. Бюрото разполага с дисплей, който показва достигнатата височина, и позволява да бъдат програмирани и автоматично изпълнявани четири различни позиции.

Ако сте се размечтали за едно по-добро работно място и сте решени да отделите средства за удобно бюро, не се колебайте. Удобната поза е от изключително значение за здравето ви, така че новата покупка ще ви се отплати многократно и то съвсем скоро. Идеалният вариант за тези от вас, които искат да си угодят на 100%, би бил да потърсите консултация с майстор и да заявите поръчка на свое уникално бюро, което да е съобразено с вашите размери и пропорции.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта