Technogel осигурява отлична релаксация по време на сън

Публикувано на 06/07/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 536 пъти

Според неврологът д-р Диана Цолова от Центъра по главоболие в София спазването на установените правила за добър сън, превръща хроничната мигрена в епизодична при почти 100% от пациентите. "По време на сън организмът се възстановява от психическото и физическото натоварване през деня, това се дължи на оздравителния ефект на съня от една страна върху мозъка, а от друга - върху периферните нерви, артерии и мускули около главата, което ги прави по-устойчиви на дразнения през деня".

Патентованата технология на италианския производител Technogel предлага възглавници, които са произведени от мемори пяна и високотехнологичен гел. Те следват максимално позицията на главата и врата, оказвайки минимален натиск и съпротивление върху спящия, за да гарантират добро кръвообращение и бързото разсейване на топлината на тялото. Последното е от ключово значение за съня, защото ако не успеем бързо да охладим тялото си, не можем да заспим.


Отлична опора и релаксация по време на сън

В София на 25 юни 2015 год., Happy Dreams, официаленият вносител на продуктите за сън Technogel, представи най-новата гама възглавници с мемори пяна и термочувствителен гел, които балансират температурата по време на сън и създават триизмерна опора на главата, което води до подобряване на кръвообращението и регулиране на кръвното налягане. Новата гама възглавници Technogel гарантира пълноценна почивка и осигурява отлична опора и релаксация по време на сън. Качеството на съня влияе на пристъпите на главоболие, на силата и честотата на мигренните пристъпи.


Качество на съня

Липсата на хигиена на съня и качествен (възстановителен) 8 часов сън вечер води до редица неразположения, включително засилване на мигренните пристъпи и отключване на хронично главоболие. Най-новото поколение възглавниците Technogel идват с дълбоки въздушни канали, които охлаждат спящия и отнемат излишната топлина от главата на човека. А патентованите прорези на гел-блокчетата разпределят тежестта на главата, без да изкривяват стойката и врата на човека.


Кои са Happy Dreams

Happy Dreams e производител на ортопедични матраци, подматрачни ламелни рамки, хотелски легла и аксесоари за съня. Официален вносител на световно признати марки като Tempur, Sealy, Technogel, White Boutique, Stearns and Foster, Swopper и др. Нашата мисия - да превърнем съня в пълноценна почивка и приятно изживяване, които дават настроение, тонус и сили за успешен ден и оптимистичен поглед към живота.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта