Впечатляващи трансформации „Преди и след“

Публикувано на 13/01/2021 от Теа Даулова | Последна редакция на 13/01/2021 | Видяно 5 958 пъти

Всяко помещение оживява, веднага щом в него се избере правилният интериорен дизайн. И най-ясно тази трансформация може да се проследи точно с проекти „Преди и след“. Днес сме ви приготвили няколко впечатляващи предложения, които са истинско олицетворение на правилното разпределени и композиция. От тях може да черпите идеи и да подложите и дома си на промени, които да вдъхнат нов живот на вашето жилище. А ако имате нужда и от професионално съдействие, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас.


Да вдъхнем нов живот на напълно празна стая

Преди: В този случай имаме една празна стая, която има крещяща нужда от създаване на уют. Хубавото е, че тук не се налага да се сменяват всички мебели, просто защото те напълно липсват. Но от друга страна да се избере правилният интериор не е никак лесна задача. На практика обаче собствениците на този дом са успели много добре да се справят с тази задача.

След: В крайна сметка паркетът по пода и белите стени са използвани за отправна точка. По тях нищо не е променено. Всичко останалото обаче е тотално доказателство, че правилните мебели и подредба имат способността да внесат много стил във всяка стая. Добавени са множество цветни елементи. Те се изразяват в картините по стените, в килима на пода, но и в мебелите. Стъклената масичка и тъфтинг диванът в сиво идеално се съчетават с всеки друг елемент в това помещение.


Тотална трансформация на провинциална дневна

Преди: В базовия дизайн на тази стая имаме напълно провинциална атмосфера. Мебелите видимо са доста стари, но не това е основният проблем. Цялото разпределение на всеки елемент в тази стая създава усещане на бъркотия. А помещението определено не е усвоено по най-правилния начин.

След: Трудно може да повярваме, че това е едно и също помещение. Жълтите стени са заменени от снежнобели. Тежките тапицерии са оставени в миналото. По този начин се постига чувство за по-голяма стая. Дантелените пердета са заменени със стилни щори. А огромната кафява секция е отстъпила място на удобна трапезна маса със столове. Настилката на пода както в кухненски бокс, така и в дневната е изцяло реновирана. Заложено е на по-светли тонове, които допълнително да създадат чувство за пространство. 


Промяната: от отживелица в истинско модерно кътче

Преди: Тази стая по никакъв начин не се вписва в съвременните тенденции в интериорния дизайн. Навярно преди 20 години е била много актуална. Но не и днес! Големите мебели отдавана не са модерни, а още по-малко са функционални. Картините по стената сякаш са гости от друга епоха. И избелелите им цветове са най-малкият проблем.

След: Паркетът на пода е изцяло подменен. Шарката е разположена така, че оптически да удължава стаята. Голямата секция, която вземаше цялата стена, е заменена с удобен ТВ шкаф. Обикновени бели дивани и холна масичка освежават атмосферата в стаята. Старите картини са заменени с достойни наследници, които внасят пъстрота в помещението.  Добавени са и завеси в тъмнозелен цвят, които създават контрастния акцент в дневната.


Да използваш потенциала на интериора

Преди: Плюсът в този случай отново е, че няма никакви мебели. Паркетът на пода е в добро състояние. Белият цвят по стените не е захабен. Всичко това е предпоставка тази стая да не се променя тотално, а върху нея да се надгражда.

След: Всеки нов елемент в интериора създава неговата завършена визия. Добавен е сив диван и табуретка в същия десен. На пода е сложен нов килим, които да се съчетава с визията на стаята. На стената има няколко картини с асиметрични форми по тях. ТВ шкафът и телевизорът също са новодомци в този апартамент. Цялата комбинация от мебели, аксесоари и декорация дава на стаята изцяло нов облик.

Правилните промени в дома могат наистина да променят цялостната атмосфера в него. И гореизброените трансформации са тотално доказателство за това. Всеки един елемент трябва да бъде поставен на отреденото за него място. И забравете за всички излишни мебели, от които наистина няма да имате никаква полза. В случай обаче че имате нужда и от професионалист, който да ви помогне в промяната на вашия дом, то при нас може да намерите такъв. Направете безплатна заявка за проект по всяко време, а в отговор ще получите няколко оферти. Направете сравнение между тях и изберете тази, която най-много ви устройва.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта