Съчетайте аксесоарите у дома с красивата визия на интериора

Публикувано на 11/04/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 13/04/2017 | Видяно 15 826 пъти

Забелязали ли сте, че независимо от размера на жилището и броя на мебелите, винаги успявате да намерите място за всяка нова и желана придобивка? Присъединете се към нас, за да направим една своеобразна разходка из дома, спирайки се на някои често пренебрегвани, но много важни продукти. Те допринасят за улесняването на ежедневието и играят важна роля в интериора на дома. Вижте как да ги комбинирате най-практично с визията на дома ви и къде се крие полезността им.

Пролетта е стъпила на прага ни, а ежегодното освежаване на дома предстои. Заложете на доказаните професионалисти, регистрирани в платформата MaistorPlus, при извършване на заплануваните ремонтни дейности.


Сантиментална стойност и красива визия с шевна машина в дневната

Източник

Има вкусове и предмети, които ни връщат в миналото или предизвикват различни спомени. Шевната машина е едно от тях, защото ни напомня за любимата баба. Много често тя е причината, която е разпалила страстта към употребата на машината. Разположението ѝ може да бъде сложно, тъй като е трудно да бъде вписана в интериора на жилището. Отделете кът само за нея и го обособете с различни декорация. Ако тепърва сте решили да се сдобиете с подобен уред, трябва да обърнете внимание каква част от бюджета ще заложите. При желание за ограничено влагане на средства, заложете на механична шевна машина, но имайте предвид, че при нея работата с ръката е повече. Ако се спрете на електронна, автоматизацията ще е по-голяма, но и цената ще се повиши. Не се колебайте да заложите на ценната инвестиция, защото полезността във времето ще ви се отблагодари с различни функции. А можете да предадете и на младото поколение тази забравена традиция да си ушием нещо сами.

Виж още: Да намерим приложение на старата шевна машина


Поддържан гардероб с уред за почистване на дрехи

Източник

Времето се затопля и идва ред на ежегодната смяна на зимния с пролетно летния гардероб. Тъмните и дебели дрехи отстъпват място на свежите цветове и леки материи. Слънцето носи много емоции, както и любимите дрехи, които сте чакали да облечете вече месеци наред. Натовареното ежедневие обаче може да доведе до зацапани материи заради мръсния въздух и трафика. Спестете си ядовете от цялото занимание и просто се въоръжете с практичен уред за почистване на дрехи. Парата, с която работи, разгражда лесно мръсотията и няма нужда от използване на специални препарати, които може да увредят материята и тъканите.


Внесете свеж аромат и артистична синя визия с утразвуковия ароматизатор

Източник

Всички сме убедени, че детайлите и различните елементи придават уютна обстановка и превръщат жилището в дом. Обикновено това са артистични творби, смели цветови комбинации и нестандартни мебели. Хитрото решение включва комбинация между визия и функционалност. Използвайте полезните и нужни предмети в дома, като например ултразвуков ароматизатор, за да разчупите визията и да допълните интериора. Той е изключително подходящ за помещенията до 15 кв.м. и излъчва приятна синя светлина. Поставете няколко декоративни възглавници на дивана в дневната или семпъл килим от същия цвят на пода и ще внесете свежо и стилно излъчване. Проявете въображение и смелост в решенията, а резултатът ще е повече от впечатляващ.


Овлажнител за въздух

Източник

Освен правилни интериори решения и красива визия, уютният дом е снабден с функционални продукти, които да улесняват ежедневието. Един от тях несъмнението е овлажнителят за въздух у дома. На пръв поглед неговите функции не са от първа значимост, но ако разполагате с него, това ще ви спести някои главоболия. Всички знаем, че сухият въздух причинява дискомфорт, които води до различни раздразвания. Спестете ги, като се въоръжите с походящото решение. Подходящ е за използване през всички сезони, но най-вече зимният, тъй като предотвратява честото боледуване през студените месеци. Удобството му идва от възможността да го поставите и в офиса, както и да го вземете на път. Почистването става лесно и удобно, а имате и опцията да прехвърлите това задължение на миялната машина.


Топло и уютно със загряващ матрак в спалнята

Източник

Сънят е любимо и полезно занимание. Той се асоциира с твърдението, че ни се отразява пряко и влияе на здравето и красотата. Освен време за извършване на тази дейност, трябва да имаме и подходящите средства, които да превърнат съня в истинско удоволствие. Загряващият матрак би могъл да осигури комфорт и удобство в студените дни. Възползвайте се от функцията му за изключване след определно време и се отдайте на спокойствие, съпътствано с топъл и сладък сън. 

Вече сте решили как да освежите спалното помещение и се нуждаете само от подходящ специалист? Доверете се на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Напълно безплатно пуснете вашата заявка и разгледайте отправените към вас оферти и цени в рамките на 24 ч.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта