С Weber избирате най-сигурния и лесен начин за проектиране и изпълнение на фасада

Публикувано на 22/10/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 1 971 пъти

Когато искаме да създадем по-добър дом за себе си, съобразен със собствените ни нужди, но без да се налага да ставаме специалисти в областта на строителството, търсим някой, който да направи всички проучвания и анализи вместо нас, като вземе предвид спецификите на жилището ни и в същото време го направи толкова съвестно, сякаш го прави за собствения си дом. Тази философия е в основата на концепцията на консултантските центрове HomePlan на Вебер България. Те са насочени изцяло към потребителите и предоставят информация за най-новите, модерни и ефективни продукти и решения в областта на строителството, енергийната ефективност и опазването на околната среда. Потребителите могат да видят от първа ръка иновациите и да се запознаят с основните топлоизолационни детайли. Представени са и мостри на всичките 248 цвята от каталога Color Spectrum, както и 8-те структури на мазилки. За почитателитe на по-нестандартните комбинации се изработват цветове по поръчка.

Специалисти от компанията изготвят индивидуален мултимедиен проект за всеки клиент. По този начин виждате дома си в реални цветове и структури предварително. Специално разработен софтуер ще изчисли според вида на системата каква би била стойността на инвестицията, ефекта на спестяване и времето за изплащане на разхода, след зададени параметри на вашата сграда и взети предвид годишните атмосферните условия на района. В центровете клиентът може да получи и персонална техническа документация за най-подходящите материали за топлоизолация на жилището, както и информация за спецификата на продуктите и предимствата на всеки един от тях.


Какво още получавате като услуга от HomePlan центровете

HomePlan центровете могат да бъдат полезни и с подбор на изпълнител. Те работят с огромен брой строители, сертифицирани от компанията за полагане на системите. Технически екип на Вебер поема контрол върху вашия обект още от първия ден с цел гарантиране на качество и дълготрайност. Изготвя се техническа спецификация за обекта и се издава до 15-годишна гаранция за топлоизолационната система, като се осигурява мониторинг по време на изпълнението ѝ. Клиентите могат да получат съвети и професионална консултация за специфични проблеми, възникващи по време на строителството. При необходимост може да се направи демонстрация или пък обучение за професионално изпълнение на всеки проект.

Регулярно в центровете се организират срещи на майстори и други професионалисти от бранша, с цел запознаване с постоянно допълващите се услуги на центъра, новите продукти, решения и лоялни програми на Вебер България.

HomePlan центрове на Вебер може да намерите:

  • гр. Бургас на бул. "Тодор Александров" №94, ТЦ Елка; тел.: +359 889 808 640
  • гр. Стара Загора на бул. "Руски" №6, тел.: +359 885 578 114
  • гр. Русе на, ул. "Шипка" №22, ж.к. Родина-3; тел.: +359 889 773 602

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта