Препоръчани изпълнители за хидроизолация на покриви в Пловдив

Заявете проект за хидроизолация на покриви в Пловдив, напълно безплатно!

Не е нужно да се примирявате с наличието на петна от мухъл, влага и течове у дома. Подобни проблеми намират своето решение чрез удачно покривно изолиране. Сайтът на MaistorPlus е точното място, където да откриете доказани професионалисти за полагане на покривна хидроизолация в Пловдив. Бързо и лесно се свързвате с тях, като разглеждате бизнес профилите на регистрирани близо до вас майстори и фирми или изпращате директна заявка. Сравнявате оферти, четете препоръки и отзиви от предишни клиенти и сами решавате дали и с кого да работите по ремонта, който сте планирали. Напълно безплатно и без допълнително обвързване!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

123 Майстори и фирми за хидроизолация на покриви в Пловдив

Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 1 ден

Васил Михайлов

49 извършени проекта

Предлагаме високо ниво на работа в сферата на довършителните работи. Всеки наш служител е специализиран и с дългогодишен опит в строителството, което спестява време, усилия и главоболия в търсене на р ...
avatar_73287_41128829727.jpg
онлайн преди 18 часа

Нов Дом

32 извършени проекта

Строителните дейности в Нов Дом 82 са представени от фирман Нов Дом 82 ЕООД.Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата ме ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

As-Stroi

9 извършени проекта

<p>Ние сме на пазара повече от 10 години. Предметът на дейност на нашата фирма е строителство и ремонт на покриви, извършване на вътрешни ремонти на строителни обекти. В нашата дейност са включени и и ...
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане

Любо

8 извършени проекта

Строителен инж. ПГС с дългогодишен опит в строителството. Като ръководител на строителни обекти придобих голям опит в изграждане на нови жилища, ремонти, ВиК, вертикална планировка и довършителни рабо ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за хидроизолация на покриви в пловдив. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Пловдив

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за хидроизолация на покриви в пловдив. Безплатно е!

Заяви проект

Защо ни е нужна хидроизолация на покрива?

Важно е покривът, който сме изградили над дома си, да ни осигурява надеждна защита от влага и обилни валежи. По този начин си гарантираме, че стените и таваните ни няма да бъдат “декорирани” от петна от мухъл или влага. Когато такива се появат следва да се намери дългосрочно решение за тях, а не само да се замаскират. На помощ да ни отърве от досадните течове идва покривната хидроизолация, като има значение тя да бъде направена от опитен специалист. Какви предимства ще ни донесе тя:

 • Елиминиране на петната от влага и мухъл по тавана и стените. Когато покривът е качествено хидроизолиран, се спасявате от нежелателни гледки, свързани с отпечатъците, които иначе биха оставили мухълът и влагата в помещенията ви. Имайте предвид, че проблемът с тях не спира само до загрозяването на интериора ви. Под риск е поставено и здравето ви, затова е от съществено значение да се вземат навременни мерки.
 • Без течове вкъщи при качествено направена покривна хидроизолация. Много често първоизточникът на течовете в едно жилище е свързан с проблеми с покрива. За да бъдат отстранени те, е необходимо да се провери състоянието на хидроизолацията. Ако тя е за смяна или досега е липсвала, следва да се постави, като е от съществено значение да бъде от здрави, еластични материали, които да издържат на механичен натиск. Последният може да бъде причинен от съприкосновението с острите част от конструкцията на покрива или от агресивни климатични влияния.

С какво се характеризира качествената покривна хидроизолация?

Както вече изяснихме, от съществено значение е покривната хидроизолация да е направена качествено, за да може да изпълни оптимално защитната си функция. Сега предстои да разберем какви характеристики са присъщи на надеждната хидроизолация:

 • Достатъчно добра еластичност. Тъй като хидроизолацията е в непосредствено съприкосновение с покривната конструкция, има опасност да се протрие или дори скъса. Ако има нужната еластичност обаче подобни обстоятелства се свеждат до минимум.
 • Кратък период на съхнене. Една качествена хидроизолация може да изсъхне за около четири часа, а това ѝ дава допълнителни точки за устойчивост при обилни валежи.
 • Изпълнени технически изисквания и екологични норми. Можете да се консултирате относно тях с изпълнителите, които изберете за работа по своя ремонт.
 • И не на последно място - висококачествени хидроизолационни материали. Не правете компромис с тях, посъветвайте с професионалист на какви да заложите. Имайте предвид, че ако се повреди покривната хидроизолация заради недобре подбрани материали, ще се наложи цялостно разпокриване на покрива.

По какво да различим надеждните изпълнители за хидроизолация на покриви в Пловдив?

Когато сте взели решение да изолирате покрива си от влага и валежи, е съвсем нормално да дължите на качественото изпълнение. Такова могат да ви осигурят наистина добрите професионалисти. Ето как да ги различите сред офертите, които ще ви бъдат предоставени:  

 • Извършват предварителен оглед и на база на установеното при него ще ви посъветват какво е най-удачно да се направи. В някои случаи ще бъде достатъчно да се направят леки корекции по съществуващата хидроизолация на покрива, в други за предпочитане ще бъде поставянето на нова.
 • Ще ви препоръчат хидроизолационни материали, в които влиза и мушамата, които са съобразени със споменатите вече технически и еко изисквания. В същото време качеството и еластичността ще бъдат на нужното ниво.
 • Извършват внимателно почистване на покривната площ. Преди да се положи хидроизоацията, е много важно след като покривът се разпокрие, площта му да бъде старателно почистена.
 • Препоръчително е хидроизолацията на един покрив да се направи на два пласта. Първият пласт е с посипка, а вторият - без посипка. Опитните майстори ще се съобразят с тези препоръки.
 • Извършват проверка на замазката, а също и на системата за отводняване. В случай на забелязани нередности по тях, могат да предложат компетентно решение за коригирането им.

Как MaistorPlus ви помага лесно да се свържете с препоръчани изпълнители за покривни хидроизолации в Пловдив?

В сайта на MaistorPlus имате възможност бързо и успешно да стигнете до надеждни майстори и фирми, занимаващи се с различни ремонтни дейности. Сред тях е и полагането на покривна хидроизолация. Ако обектът, който желаете да ви се ремонтира, се намира в Пловдив, системата ни ще автоматично ще изпрати вашето запитване до специалисти, отговарящи на този район. Можете напълно безплатно да проучите бизнес страниците на майстори и фирми, регистрирани в платформата, да видите репутациите им, завършени обекти, отзиви от клиенти. Ето и още добри причини да се възползвате от нашите услуги:

 • Описвате в проект от какви конкретно ремонтни дейности се нуждаете и го изпращате напълно безплатно;
 • В отговор получавате оферти от доказали се професионалисти, сравнявате и избирате най-добрата;
 • Разглеждате бизнес профилите на кандидатствалите по проекта ви специалисти, запознавате се с отзиви и препоръки от предишни клиенти;
 • Сами преценявате дали измежду кандидатите по заявката ви има такъв, с когото да се уговорите за оглед и евентуално да наемете;
 • Споделяте и своите впечатления за работата на майстора, когото сте наели, след като ремонтът е завършен.


Осигурете си чрез MaistorPlus надеждна покривна хидроизолация на дома си в Пловдив! Направете безплатна заявка още сега!