Добре дошли в бизнес страницата на Нов Дом

Строителните дейности в Нов Дом 82 са представени от фирма Експерия Груп ЕООД.Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата менажира строителния процес – разработва подробни строителни графици за всички участници в строителството, контролира работата (количествено, качествено и по график) представя на инвеститора окончателни протоколи; предава и въвежда в експлоатация строежа.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на кухня, Ремонт на кухня | Пловдив

“Момчетата от фирма Нов Дом бяха страхотни. Работа беше свършена бързо и качествено, даже неочаквано за мен в срокове въпреки празниците. След тях винаги беше чисто, даже бабите от блока се изненадаха кви били тия майстори дето си чистели. Кухнята стана приказка. По-добре от очакването. Много ми помагаха със съвети за избора на материали. Огромно Благодаря на Краси и целия му екип от професионалисти.” на 14 May 2019 от Нина .

Саниране на стара къща - село Марково, Изолация и Саниране | Пловдив

“Изключително много съм доволен от качествената работа на екипа на Нов Дом. Нямам никакви забележки по работата им! Също така благодаря и на сайта MaistorPlus, че дава тази възможност на клиента да си избере изпълнител . Препоръчвам на Всеки да работи с Нов Дом!” на 01 Apr 2019 от Владимир Иванов.

Подмяна на ел контакти, Електроуслуги | Пловдив

“Доволна съм от работата на майстора. Монтажните дейности бяха извършени бързо и качествено.” на 28 Mar 2019 от Стефка Василева.

Имам теч в тоалетната от към вградената структура., ВиК Услуги | Пловдив

“Много бързо и качествено си свършиха работата и съм много доволна.” на 15 Mar 2018 от Славена Русева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата извършва строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за вашия ремонт консултация,проект и изпълнение.Работим качествено и бързо на добри цени.Екипът ни е с дългогодишен опит имаме изпълнени поръчки възложени от Практикер,ХоумМакс и др.Силните ни страни са като екип, който извършва ремонти и заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден.Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.Старият ви дом с нас ще се превърне в Нов Дом.

Специализация и квалификация:

Електроуслуги,Настилки- паркет и плочки,Покривни услуги,Изолация и Саниране,Енергийна ефективност,Строителство на сгради,Мебели и обзавеждане,Сухо строителство,Смяна на дограми, и много други.