Добре дошли на бизнес страницата на Нов Дом


Строителните дейности в Нов Дом 82 са представени от фирман Нов Дом 82 ЕООД.Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата менажира строителния процес – разработва подробни строителни графици за всички участници в строителството, контролира работата (количествено, качествено и по график) представя на инвеститора окончателни протоколи; предава и въвежда в експлоатация строежа.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Снимка6

Ремонт на бани

Цялостен ремонт на баня завършени проекти.

Снимка3

Ремонт кухни

Завършена кухня..

Последни мнения от клиенти:

Силвия Митрушева преди 12 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне.”

Иван Банчев преди 12 месеца за Лепене на плочки, слагане на моноблок и мивка в тоалетна | Пловдив

“Бързо, точно и коректно свършена работа!”

Maрия Баева преди 12 месеца за Окачени тавани | Пловдив

“Хубаво, бързо и добре свършена работа!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата извършва строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за вашия ремонт консултация,проект и изпълнение.Работим качествено и бързо на добри цени.Екипът ни е с дългогодишен опит имаме изпълнени поръчки възложени от Практикер,ХоумМакс и др.Силните ни страни са като екип, който извършва ремонти и заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден.Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.Старият ви дом с нас ще се превърне в Нов Дом.

Специализация и квалификация


Електроуслуги,Настилки- паркет и плочки,Покривни услуги,Изолация и Саниране,Енергийна ефективност,Строителство на сгради,Мебели и обзавеждане,Сухо строителство,Смяна на дограми, и много други.