Добре дошли в бизнес страницата на Нов Дом

Строителните дейности в Нов Дом 82 са представени от фирма Експерия Груп ЕООД.Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата менажира строителния процес – разработва подробни строителни графици за всички участници в строителството, контролира работата (количествено, качествено и по график) представя на инвеститора окончателни протоколи; предава и въвежда в експлоатация строежа.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне.” на 16 Aug 2019 от Силвия Митрушева.

Усвояване на тераса,основен ремонт на баня,ел.услуги,шпакловка, Сухо строителство | Пловдив

“Силно препоръчвам фирмата Нов дом 82,качествено,адекватно и абсолютно професионално изпълнение на проекта.Благодарности на Красимир за отличното отношение и професионализъм” на 11 Aug 2019 от Пламен .

Ремонт баня, Ремонт на баня | Асеновград

“Изключително коректни, заданието се изпълни в срок и според поставените от мен изисквания.Горещо препоръчвам на всеки, който си търси сериозна фирма за свой проект и иска да си спести излишни главоболия.” на 24 Jun 2019 от Ивайло Даскалов. Красимир Карагюлев отговори:
Ивайло ние от Нов Дом оценяваме и ви благодарим за вашето мнение. Благодаря ви, че ни се доверихте. И с удоволствие бихме работили пак с вас ако ви се наложи.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата извършва строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за вашия ремонт консултация,проект и изпълнение.Работим качествено и бързо на добри цени.Екипът ни е с дългогодишен опит имаме изпълнени поръчки възложени от Практикер,ХоумМакс и др.Силните ни страни са като екип, който извършва ремонти и заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден.Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.Старият ви дом с нас ще се превърне в Нов Дом.

Специализация и квалификация:

Електроуслуги,Настилки- паркет и плочки,Покривни услуги,Изолация и Саниране,Енергийна ефективност,Строителство на сгради,Мебели и обзавеждане,Сухо строителство,Смяна на дограми, и много други.