7 неща, които всеки иска да има в банята

Публикувано на 12/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 6 181 пъти

Банята е не само мястото, където се грижим за хигиената си, но и кътчето в дома, където можем да си откраднем малко време за релакс. Затова е важно атмосферата в нея да е уютна и приятна и да си осигурите всичко необходимо за целта. За начало можете да си набавите следните 7 неща, които всеки иска да има в своя санитарен кът. А при нужда от ремонт в банята, използвайте платформата MaistorPlus, която успешно свързва майстори и клиенти, и изберете своя специалист.


Истински дъжд в душ-кабината

Влизате в душ-кабината и скоро след това попадате в центъра на топъл, приятно обливащ ви дъжд. Сбъдването на подобен сценарий е напълно възможно, ако имате в банята си голям душ, тип “пита” или, още по-хубаво, таван, от който водата се излива директно върху вас.

Вижте още: 14 тенденции за дизайн на баня през 2015г.


Практични шкафове и рафтове

Ще бъде чудесно, ако в банята ви, освен чистота, цари и ред, нали? Всички необходими аксесоари, козметика, хавлии да са подредени по удобни и практични шкафове и рафтове. Така всяка вещ е много по-лесна за откриване и е винаги под ръка.


Лира, за да ви топло и през зимата

Няма нужда да треперите от студ в банята, само защото зимните месеци се характеризират с ниски температури. Освен за отоление, лирата може да ви служи и като импровизиран сушилник за по-малките кърпи и дрехи.


Прозорец за винаги свеж въздух

Най-добрата възможна вентилация, която можете да си представите за своята баня, е отваряем прозорец. Ще се радвате на винаги свеж въздух, а и на красива гледка отвън, ако разбира се, разполагате с такава.


Преграда, отделяща сухата от мократа част

Ако искате пространството в банята ви, където се къпете, да е по-просторно от обичайните душ кабини, можете да го обособите с преграда. Удачно е да се използват стъклени, плъзгащи се врати. По този начин ще отделите мократа от сухата част, и същевременно няма откраднете от усещането за простор в банята.


Джакузи за неустоими масажи

След изморителен ден, да знаете, че можете да влезете в банята, където ви очаква неустоим масаж в собственото ви джакузи, е истинска благодат. Компания могат да ви правят чаша ароматно вино, подходящи сирена и любимия човек, разбира се.


Перфектно осветление

Перфектното осветление в банята играе важна роля за цялостния приятен изглед. Наред с това, добрата видимост там е силно препоръчителна за безопасното и ефективно прилагане на различни разкрасителни процедури.

Представихте ли си вече мечтаната от вас зона за чистота и релакс? Какво бихте добавили към своята? Ако имате нужда от професионална помощ за реализиране на идеите си, можете да я откриете сред специалистите по ремонт на баня, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект безплатно, разгледайте офертите и изберете тази, която в най-голяма степен отговаря на вашите изисквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта